Cevap: Erken Gebelik Belirtileri
Tebrikler kardeşin için, darısı sana ve tüm isteyenlerın başına. Gercekten moral cok önemli ben hep beklerken reglimi, gelicekse demek zamanı değilmiş diye dusunuyordum.bence sakince bekleyin,1 gun gecıkme ile hemen stres yapmayın acaba ölemiyim deilmiyim .stres gelecek regliyi bile gecıktırıyor cunkü. hatta arkadsım nasıl 5 gun bekledın ben olsam 1 gun gecıkınce hemen test alırdım dedı.
molicim umutsizlige kapilma.Allah verecegi zamani bilir.boyle karamsar dusunupte psikolojini bozma .bende 1 hafta oncesine kadar belirtiler yasiyodum bende kisada ve tuhafta olsa reg oldum.ama umudumu kaybetmiyorum.
kizlar bu arada bugun benden kucuk kiz kardesimin 5 haftalik hamile oldugunu ogrendik.cok sevindim ama kendi adimada biraz burukluk yasadim.ama olsun ALLAH gunu gelince verir.
Tebrikler kardeşin için, darısı sana ve tüm isteyenlerın başına. Gercekten moral cok önemli ben hep beklerken reglimi, gelicekse demek zamanı değilmiş diye dusunuyordum.bence sakince bekleyin,1 gun gecıkme ile hemen stres yapmayın acaba ölemiyim deilmiyim .stres gelecek regliyi bile gecıktırıyor cunkü. hatta arkadsım nasıl 5 gun bekledın ben olsam 1 gun gecıkınce hemen test alırdım dedı.