Y yasemin akca Üye Üye 16 Ağustos 2014 #5.261 Masallah alahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin darisi bana ve tum isteyenlere
elvan saraç Hamiş Melek Üye 16 Ağustos 2014 #5.263 yeliz yeliz' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 36487 Genişletmek için tıkla ... A a a a çok mutlu oldum ya ne güzel🙂hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin göğüslerden konuş sen ağrı var miydi:-D
yeliz yeliz' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 36487 Genişletmek için tıkla ... A a a a çok mutlu oldum ya ne güzel🙂hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin göğüslerden konuş sen ağrı var miydi:-D
bebetoo Hamiş Melek 16 Ağustos 2014 #5.264 Hayirli olsun Yeliz inş saglikli bi şekilde kucaginada alirsin.herşey gönlünce olsun. Hatunlar 😉) hamisler 3 oldu yok mu artiran Dilara. Kadersizkader Yeliz Hayirli olsun devami gelir inş.
Hayirli olsun Yeliz inş saglikli bi şekilde kucaginada alirsin.herşey gönlünce olsun. Hatunlar 😉) hamisler 3 oldu yok mu artiran Dilara. Kadersizkader Yeliz Hayirli olsun devami gelir inş.
mira kılınç Aktif Üye Üye 16 Ağustos 2014 #5.266 bebetoo' Alıntı: Miracim denedin mi ? Güzel haberler bekliorumm Genişletmek için tıkla ... Canım yaptım da böyle küçük beyaz şeyler vardı sabah biraz fazla oldu öğlen azaldı ama aklıma birşey takıldı bende iltihap var acaba onlardan dolayı mı olduki diyorum
bebetoo' Alıntı: Miracim denedin mi ? Güzel haberler bekliorumm Genişletmek için tıkla ... Canım yaptım da böyle küçük beyaz şeyler vardı sabah biraz fazla oldu öğlen azaldı ama aklıma birşey takıldı bende iltihap var acaba onlardan dolayı mı olduki diyorum
elvan saraç Hamiş Melek Üye 16 Ağustos 2014 #5.267 Bi de hamile kalanlar artık takmıyo burayı🙂hamile kalıp sırra kadem basıyorlar🙂
elvan saraç Hamiş Melek Üye 16 Ağustos 2014 #5.269 Bi de hamile kalanlar artık takmıyo burayı🙂hamile kalıp sırra kadem basıyorlar🙂
elvan saraç Hamiş Melek Üye 16 Ağustos 2014 #5.270 Çıkmaz mira benim 8gün var hala yapmam çünkü çıkmaz