Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Ben 15nisanda 5 haftamin icinde düşük yaptim hic bir sebep yokken patoloji sonucumda temz cikti ve minik bir melegim olsun istiyorum geçen ay 22 olmustum reglim her ayda iki uc gun one gelir buna göre yarin yada öbür gün olmaliyim ama olmak istemiyorum cok uyuyoyum kasiklarimda batma asiri ates sicaklik hissediyorum sag bacam ariyo gece cok sik uyaniyorum ama piskolojik olmasindan korkuyorum

Yasemincim aslinda hiwsettiklerin gebelik gibi en az mensinin 3-4 gun gecmesi lazim. O zaman bir test alip yap. Ondada negatif cikarsa bir kac gun sonra yine yap.vinsallah hamilesindir. Düşük olayindada hic üzülme. Allah eli ayqgi sağlıklı bebisler versin öyle dua et. Her serde bir hayir vardir

Ins hasibecim tsk ederim ama bilmiyorum gecen ay cok umitlenmistim olmadi bu ayda hic hamile gibi gelmiyo onceki hamileligimde beklemedigim bir anda olmustu ama nasip iste göğüslerimde siskinlik aci yok olmadi her ay olurdu ve cok sik isalimsurekli ruya görüyorum

Canım sikinti stresvyapma herseyi akisina birak. Allahtan hayirlisini dile. Ve emin ol kafana ne zaman takmayi birqkirsan o zaman olur. Olumlu pozitif dusunki hersey olumlu olsun.

Bende 5 haftalikken kaybettim iki ay oldu yasemincim. Dusugun bir bacagi icerde kaalir derler, yani hemen ardindan olunuyormus. Bende bu ay hic beklemezken gebe kalcam sanirim 4 gun gecti🙂 birazdan esim gelcek test yapcam... Bu aynplanlamamistim bile diş tedavisi oldugum icin. Kismet bakalim. Sitres yapmam demekle olmuyor biliyorum cunku bende cok sitres yapiyorum

canım benim ilgilendigin için çok teşekkür ederim ınş pazartesi günü gideceğiz inşallah kese görünür kalbini duyarım hep bu ay tuttumu stresi vardı şimdide sağlıklı mi orada mi kesesi olustu mu stresi başladı hiç bitmeyecek mi bu stresler 🙂

Canim stres inanki hic bitmeyecek. İnş istediğin gibi sorunsuz olur herşey ama. Stres bitmio. Benim anlamda miyim vardi hamile kaldi ilki düştü ikinci hamileligindw ikizdi. Ve sorunlu bi hamilelik.geçirdi lavoba ve yemek dişinda kalkmak yasakti. Ara ara kanamaları bile.oldu hastahenelerde çok.yattik. bir an.önce dogsunlar zamanında diye dua edioduk.erken doğum yapti suyu patladi kendiliğinden neyse doğumu bile.kendi dru yaptiramadi genç tecrübesiz bi dra denk.geldi miyomu oldglugu için tehlikeliydi dogumuda. Yani Rabbim.nasip ederse öyle oluo.sirf tecrübeli.Dr u DİE doğum yaptigi hastahanesi seçti dru tatildeyken bu olay basina geldi başka Dr dogurttu. Neyse bebekler doğdu premature diye özel.aldi yoğun bakima uzum sure kaldilar ve cocuklari vermiolardi avlam.zorla cikarttirdi aldi ellerinden çocuklara ilaç vere vere çocuklar hep uyuyordu ellerinde ve sisti her taraflari. Sigortadan bi drlari var şuan ve çok.memnunlar.özele pek kapilmayin bayanlar özellikle doğumdan sonra.neyse cocuar eve cikti burun yapilari küçüktü agizdan nefes almayi bilmiolardi çok ugrastik hastahanelerde.büyüdüler şuan 18 ayliklar hala bitmio stres sikinti çocuklar hastalandiginda anlama geceler haram olup PSK bozuldu artik. İkizlerin bi taneside havale geçirdi olup dirildi resmen hastahane de yattilar. Yani buyudukcedw artio stres silinti hali. Allah yardimciniz olsun hepimizin

Geri