Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Benim bi kızım var yok valla hiç olmadı adete on gün kala göğüslerim şişer adet sancılarım başlar kızım da hiç biri olmamıştı hamileyim diye o yüzden kendini çok umutlandırma emin ol takmadgggn ay hamile kalirsin

Melekcan54 mrb, cok belirtim yoktu benim, regl olucam hissi yasadim her regl oncesi goguslerim cok siser ve agirir aynisi oldu,, sadece gebelik testi yapmadan onceki gece esim bana dokundu senin atesin var sanki cok sicaksin dedi... Bu kadar arkadasim belirtim ,,, bgn doktora gidicem bakalim dusuk riskim nekizlar benden size tavsiye korunmuyorsaniz eger ictiginiz ilaclara dikkat,, çiğ et yemeyin salam v.s ,, insallah hepimizin saglikli bebekleri olur

Ama bir doktorun reglden once hamile olma ihtimalini kan testiyle kanitlamaaya calismasi cok tuhaf zaten ovulasyondan bir hafta sonra falan uterusa iniyo dollenmis yumurta doktorun hatasi cok insallah bebeginize bise olmaz 🙁

Sa uzun zaman oldu siteye yazmayali. Eskiler bilir en son kansermiyim degilmiyim diye bekliodum. Şuanda kanser değilim iyi huylu görünümlü cikti nodulum. Ve ben tekrar korunmaya biraktim. Şuan adet olmama sahili günler var 3-4 gün kadar. Bu gece müthiş bir diş agrisi cekiyorum ve Dr bile gidemiorum hamile olup olmadiigimi bilmediğim için.. İnş geçer.
Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin hayirli zamanda

Sa uzun zaman oldu siteye yazmayali. Eskiler bilir en son kansermiyim degilmiyim diye bekliodum. Şuanda kanser değilim iyi huylu görünümlü cikti nodulum. Ve ben tekrar korunmaya biraktim. Şuan adet olmama sahili günler var 3-4 gün kadar. Bu gece müthiş bir diş agrisi cekiyorum ve Dr bile gidemiorum hamile olup olmadiigimi bilmediğim için.. İnş geçer.
Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin hayirli zamanda
Amin canım allah sana da sağlık versin ve hayırlı bir evlat nasip etsin

[QUOTEt000, post: 955359"]arkadaslar artık bende hamişler arasındayım 🙂[/QUOTE]
Alla
Slm arkadaslar ben bor yil bir ay oldu evleneli 10aydir istiyoruz olmuyo bebis bu ayda klomen ve catlatma ignesi vurundum cuma tekrar gidicem klomrn kullanip da hamile olan var mi dua edin benim duam tum anne olmak isteyip de olamayanlar icin ve hamilelik belirtisi olarak cok uyku yorgunluk ayiptur slms lavoba ihtiyaci cok oluyo sizce hamilemiyim
Regli gununu en az 3 gün geçerse beta hcg testi yap. En iyi sonucu orda alirsin. Herşeyin hayirlisi gönlünce versin rabbim 🙂

Geri