Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlısı budur belki Bi daha yaparsın ilerde benim yengem 5 çocuğunu düşürdü ama şimdi iki tatlı kızı var ne zaman nasip olucağını Rabbim daha iyi bilir üzme kendini çok dua et hep

Selam arkadaslar bende sikintiliyim 4 yasinda bir oglum var ama 2cocugumuzda hemen olsun istemistik yaklasik 2senedirde korunmuyoruz doktorlar sorun yok dediler ama bu ay hersey cok farkli gecen ay 11de hasta oldum heray 4gun geriye atar yani yani 7de hasta olmam lazimdi

Suan icim pirpir tiksinme huyum basladi ama kasiklarimdaki agri heran hasta olacakmisim gibi rahatsiz ediyor beni kafami karistiriyor ayaklarim cok usuyor vucut isimin farkliligini hissediyorum

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende ki tek belirti kasık ağrısı ve gögüste büyüme üç gün kaldı ama beklemek çok zor dualarınızı eksiltmeyin inşallah bebeiş vardır iki yıldır bekliyorum ama hep hayal kırıklığı bu kez geçmeden hiç bir test yapmak istemiyorum

🙁((((( Aman Allahımm! Çok geçmiş olsun canım şu an şoktayım... Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm 🙁
Bende şoktayim daha burada iki gün önce belirtileri yazıyordum şimdi ise düşük belirtilerini yaziyorum ilk çocuğumdu bir buçuk aylık evliyim bir aylık bebeğim vardı heyecanlıydım bebeğim olacak diye alışmıştim ona şimdi çok zor oluyor

Eğer kahverengi leke gelirse kasıklarda çok ağırı ve belde ağırı sanki bıçak batırılmış gibi olursa hemen hastaneye gidin yada göğüs ağırısi aniden giderse hastaneye gidin ben bunları bilmiyordum dün akşam bebeğimi düşürdüm :-🙂-🙂-🙂-🙂-🙂-🙂-🙂'🙂'🙂'🙂'(

burada gülücükler olmuş ama ben üzgün işareti koymuştum lütfen kimse yanlış anlamasın beni