Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

acaba

Kızlar selam adetim 5gün var3 aydır çalışıyoruz tık yok yalniz bu ay hafif mide bulantisi bulanik gorme gogus uclarinin renginde aciklik istah artisi var ve atesim 36.7 lerde of ben hemen bebis olur sanardim ama oyle deilmis Rabbim evlat hsreti cekenlere biran once versin.bizim bebis inatçı olacak anasi babasi gibi belli 🙂 .bakalim adete sayili gunler var test yapmak istemiyorum cunku 2 ay once cif cizgi cikmisti sonra adet oldum 🙁((

aa

arkadaşlar mermaba bende benimde sorum olucak ben 2 yıldır dkonrol ilacı kullanıyorum hep reglim düzenli olurdu ilk defe bu ay olmadım 7 gün geçti bütün tesrleri yaptım ama hep negatif fakat kasık agrım ve meme uçlarımda agrı var

Her kadının hayali bu olsa gerek 🙁

Ben de 4 aylık evliyim çocuk istiyorum hemde çok 🙁 Her ay psikolojik hamilelik belirtileri yaşıyorum bu durum beni fazlasıyla üzüyor ve korkuyorum ya olmazsa diye. adetim evlendiğimden beri hep düzensiz her ay gebelik testleri yaptırıyorum ve geçen aydan beri hala adet görmediğim için çok umutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Eğer küçük bir yerde yaşıyorsanız insanların kouşuyor mu düşüncesi bile insanı bunalıma sokuyor dualrın en kabulu karşınızda ki insana bilmeden dua etmekmiş lütfen dua edelim sevgilerimle..

Ben de 4 aylık evliyim çocuk istiyorum hemde çok 🙁 Her ay psikolojik hamilelik belirtileri yaşıyorum bu durum beni fazlasıyla üzüyor ve korkuyorum ya olmazsa diye. adetim evlendiğimden beri hep düzensiz her ay gebelik testleri yaptırıyorum ve geçen aydan beri hala adet görmediğim için çok umutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Eğer küçük bir yerde yaşıyorsanız insanların kouşuyor mu düşüncesi bile insanı bunalıma sokuyor dualrın en kabulu karşınızda ki insana bilmeden dua etmekmiş lütfen dua edelim sevgilerimle..

merhaba bulim..insallah sende en kisa zamanda melegine kawusursun..ama bu kadar stres ve sikinti yapmak icin cok cok erken..daha 4 ay olmus ewleneli ..kendini rahatlat bence daha yolun basindasin..allah yardimcin olsun

arkadaslar gecen hafta esimle korunmalı sekilde birlikte olduk ve adet günüm bir gün geciktikten sonra geldi su anda adetim bitti ve ben cok fena bir sekilde sol tarafımda kasık agrısı ile uyandım. sık tuvalete cıkıorum.sizce hamilemiyim

geçen hafta adet belirtilerim vardı. Fakat şuan karnımda hiç bir belirti kalmadı, ne kasık ağrısı nede şişkinlik.
Ayrıca akıntıda yok.
Tek adet belirtim göğüslerin uç kısmındaki hassasiyet.
Halsizlik, bulantı hiç bir şikayetim yok.. Umudum kalmadı pek burayı okuyunca 🙁
35 günde bir adet oluyorum genelde.
Bugün 40. gün.
İnşallah bir rahatsızlık değildir de hamileyimdir.

......

ben bi kac gun once rahatsizlendim midem cok siddetli bi sekilde bulandi ve 5 6 kere cikardim arada mide bulantisi oluyo rhat nefes alamiyom yaptigim hafif islerde bile cabuk yoruluyorum sizce hamile olabilir miyim..ama yine umudum yok cnku 10 aydir bekledigim bisi bu🙁((

arkadaşlar,merhaba,ben inanamıyorum,on yıllık evlilik yaşadım,bu evlilkte 2 kere tüp bebek denedim olmadı,mutlu değildim ve sonunda ayrıldık,şu an çok sevdiğim bir kocam var,ruh ikizim gibi,veeee hamileyim kendiliğinden,mutluluktan ölecek gibiyim...Allahım her isteyen insana nasip etsin..

arkadaşlar merhaba adetime 5-6 gün var.. 2 günden beri sağ kasıgımda agrı ve dolgunluk var ama bugün agrı rahatsız eticek şekilde arttı.. bide gögüslerim elleyin çok acıyo şişlik falan yok ama sizce hamilemiyimdir aranızda bu gibi durum yaşıyan varsa lütfen yazsın ceaplarınızı bekliyorum..

Geri