Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

malesef bende adetime yakın bu belirtilerin hepsi oluyor özellikle mide bulantısı adet olana kadar ama hamile değilim 3'5 yıl oldu evleneli ve hayal kırıklığı

mrb arkadaşlar yeni geldim aranıza bende 2 defa hamilelik geçirdim ama bebeklerime kavuşamadım malesef🙁 yeniden gebelik düşünüyorum ama bu belirtileri psikolojik olarakta hissedebiliyoruz yani hissetmek istediğimiz için....RABBİM GÖNLÜMÜZÜN MURADINI VERSİN...

bende en son 13 temmuz da regl oldum.3 senedir hap kullandım..ve bıraktım..şu an regl olmadım..32.gün bugün..idrar testi yaptım..negatif çıktı..bugün de kan testi verdim.yarın çıkacak..sitelerden okuduğum içinmi bilmiyorum ama bende psikolojik etkilendim sanırım.

- - - Updated - - -

kimse yokmu 🙁

yanılıyor olabilirsin hisetmeler dogaldır olur hisediliyor bunun için adet tarininiz geçince test yapın yada daha çabuk ögrenmek için yumurtlama testleri var ezanelerde birz pahalı oldugun için tercih eldilmiyor çok merak ediyosanız bu testi yapın derim

merhaba,

biraz sabilirli olman gerek, 3 sene hap kullanmissin, korunmak icin degilmi? öyle ise hemen hamile olacagini beklemem, yumurtaliklarin yine calismasi gerek, ama kafanda rahat olsun, dua et insallah olur.

sevgiler
semiha

merhabalar sürekli okuyorum 11 eylul yumurtlama günümdü bu tarihten 1-2 gün önce ilişkiye girdik eşimle yumurtlama günüm sonrası da devam adetimi 27 isinde bekliyorum şimdiden sankı adet olucakmısım gıbı küçük küçük sancım oluyor acaba hamıle olabılrmıyım ne zaman test yapmalıyım

pazartesi yap testi.

selamlar
semiha

Merhaba ben asi bir suredir takip ediyorum sizi. Benimde 2 kızım var ücuncuyu istiyoruz ama adetim 15 gun erken olur kafayı yemek üzereyim

arkadaşlar inş hepiniz istediğinize kavusabılırsınız.. gebe kalmak ne kadar da zormus ya.. bu belırtıler bende cok nadır var inş olabılırım