Bence hamile olabilirsin, adet gunun gelmemis olsa bile kanda cikar, bi test yaptir derim.
Bu arada ben daha oncede yazmistim, kimse cevap vermedi..🙁 11 agustosta regl olmam gerekiyordu, 8 inde lekelenme oldu, 3 gun surdu bitti. Ama adet olmadim. 17 sinde yaninormal adet tarihini 6 gun gecince kan testi yaptirdim, negatif cikti. Ama ben hala adet olmadim. Acaba kanda cikmama ihtimali varmidir. Doktora sordum bi kac gun sonra tekrar test yaptir, gec yumurtlama olabilir dedi. Simdi de tatildeyim, 5 gun sonra donucem, su 5 gun gecmedi.. Acaba adet tarihini gectikten sonra hamile kalmismiyimdir..Hic hamile olup kanda negatif cikan varmi ya..
hamile isen zaten idararda cikar, benim adetime 2 gün kala cikti, kanda zaten cikar, bence dönder dönmez kan testi yaptir, adetin geciktigindede bi idarar testi yap, ama kan kesin sonuc veriyor.ve adetin bu ay gelmezsede, gidip doktora bi görün, dogrusu ona bakarsan benim bazen bi ay gelmiyordu yani 45 gün gelmedigini bile hatirliyorum, sana bi cay tavsiye edebilirim, ondan ben hamile kaldim diyebilirim, gecende benim arkadas hamile kaldi. ben suan 5 aylik hamileyim. allahim herkeze nasip etsin.
cayin adi frauenmanteltee ( Testere dişli arslanpençesi ) bunu 1 hafta sabahlari bi tas icersen allahin iziniyle iyi gelir, bu regl düzenliyor ve kadin organlari icin cok faydaliymis, birde yumurtaliklari iyi calistiriyormus.
burada internetden buldugum yazi bu cayla ilgili
Testere dişli arslanpençesini
O kadınların bitkisidir
Değerli okuyucu, Allah hiçbir şeyi sebepsiz yaratmamıştır. Yarattığı her şey bir sebep ve neden üzerine yaratılmıştır. Testere dişli arslanpençesi, kadınların rahimleri için yaratılmıştır diyebilirim. Tıpkı yakıotunun erkeklerin prostata bağlı şikâyetlerine karşı yaratıldığı gibi.
Erken menepoza girme yatkınlığı gösteren bayanların yardımcısıdır. Genç kızlar ve kadınlar adet düzensizliği yaşıyorsalar, testere dişli arslanpençesi mükemmel bir yardımcıdır. O, aynı zamanda kadınlık hormonlarının dengelenmesinde de yardımcıdır. Rahimde oluşmuş miyom veya miyomların neden olduğu ara kanamaları da durdurabilme ve kontrol altına alabilme gücüne sahiptir.
FSH hormonu yükselmeye başlamış genç kadınların da yardımcısıdır. Otuzlu yaşlarda adetlerinin üçüncü gününde yaptırdıkları tahlillerde, FSH değerinin yükselme göstermesi, bayanlarda “menepoza giriyorum” endişesi gelişmektedir. Bu kaygı onları huzursuz etmekte hatta bazılarını bunalıma sürüklemektedir. Gelişen panik ve endişe duygusu, hormonsal dengeyi daha fazla olumsuz etkileyerek adet düzensizliklerinin tetiklenmesine neden olabilmektedir.
Adet dönemlerinde fazla kan kaybına uğrayan veya adetleri uzun süren bayanlara bu bitkiyi öneririm.
Genel bir kural olmasa da, üzüntü ve endişe yaşayan bayanlarda adet günleri birkaç gün erken başlayabilirken, sinirli ve stresli bir dönem geçiren bayanlardaysa, adet günü birkaç gün ileri atabilir. Bu durum bir kadının ruh halinin adet günlerini nasıl etkileyebileceğinin göstergesidir.
Ona, kadınların bitkisi demiştim. Testere dişli arslanpençesini bu anlamda güçlü kılan içerdiği phlobaphen etkin maddesidir.
İsviçreliler onu damar sertliğine ve inmeye karşı kullanırken, Macarlar diüretik ve yaraların hızlı kapanmasına yardımcı olarak kullanmaktadırlar.
Sevgiler
Semiha