Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

insallah cnm umarim hisserin dogrudur.eger dogru degilsede üzülme kendimi cok kaptirma pazartesi git doktora insallah guzel haberler verirsin dularini eksik etme...ben cok umutlanmadan günümü bekliyorum insallah bende guzel haberler veririm

inş benimde tek dileğim bu allahım bana o duyguyu tattırsın öyle çok adağım varki ama sağ salim kucaklıyım bu bnm bebeğim diyebiliyim sadece bunu istiyorum allahm sennde yüzünü güldürsün cnm bnm 🙁

ya ben bu ay allak bullağım🙁 geçen ay kist tedavisi gördüm 17 haziranla 1 temmuz kanamam oldu bu ay 1 haftadır inanılmaz ağrılarım var adet sancısı gibi ama hala olmadım

ya ben bu ay allak bullağım🙁 geçen ay kist tedavisi gördüm 17 haziranla 1 temmuz kanamam oldu bu ay 1 haftadır inanılmaz ağrılarım var adet sancısı gibi ama hala olmadım

kist tedavisi dogum kontrol haplariyla yapiliyor bildigim kadari ile cunku bende kist tedavisi gordum ve hapi biraktigimda 40 gun adet olmadim sonrasinda hep duzensiz adet oldum ama simdi duzene bindi cok sukur hem kist tedavisinden sonra en az 3 ay korunun diyorlar hakkinda hayirlisi olsun canm

Arkadaşlar merhaba,

Ben de geçen ay hiç beklemediğim bir anda hamile kalmıştım. Ancak maalesef kimyasal gebelikmiş ve düşük yaptım. Bu ay ise planlı bir şekilde çocuk istiyoruz. Henüz adet gecikmem olmadı ve çok net belirtilerim de yok. Yine de dayanamayıp bugün bir kan testi yaptırdım. Umarım hayırlısıyla olumlu sonuç alırım.. :hıms:

Geri