merhaba bende yeniyim 🙂🙂
mayıs 25 te catlatma iğnesi oldum şimdi bekliyorum ama karnımda çok tuhaf bir agrı var sanki gaz sancısı gibi ama geçmiyor 3 gündüür neredeyse birde idrara çıkma konusunda çok fazla hassasiyet var sanki altıma kaçıracakmışım gibi bir baskı var veeee baş ağrısı bunları yaşayanınız var mı ? doktora sormadım regl olmassam 18 inde kontrole gidicem ama dayanamıyorum ..
canım bende çatlatma iğnesi olmustum böle senin gibi ama bende iğne işe yaramadı yumurtayı dölleyemedi ve fizyolojık kist olusturdu oda adetle atılabilcek bir kistti ama böle karında ağrı falan yapıodu senın yasadıgın belirtileri yasadım ama umarım sende farklı olur ve inş..gebe kalmısssındır hayırlsı olsun diyelim Allah gönlüne göre versin.
Selam kizlar bende yeni katildim araniza..
Benim adetlerim cok duzensiz oluyor.
Sat: 18 mayis.. Esimle iliskiye girdigimiz tarih 31 mayis
Ve 2 haziran. Ilk kez icime bosaldi tuttumu acaba
Bilmiyorum. Sabredemiorumda! Benim kasiklarimda veya
Yumurtaliklarimda batma oluo. Sanki sisiyor. Oturamiorum.
Akintim hic yok goguslerim acimiyo yanliz sag goysumden
Hafif sikinca sivi geliyor. Ara ara midem bulaniyor.
Uyku bastirio bi anda tuvaletim geldigi zmn kasiklarimda baski oluor
Acaba hamilemiyim lutfen yardim!!
Sanırım msjda bi hata yaptım.Ben bu ay 4 kez korunmasız olarak ilişkiye girdim.Reglime daha 10 gün var ancak bende 2 gündür sağ kasığımda batma(özellikle öksürürken),halsizlik,uyku hali var çok nadir bulantı.İlk gebeliğimde bu tür şikayetlerim hiç olmadı.Acaba psikolojikmi sizce test yaptırmam gerekirmi yada nezaman yaptırsam tam sonuç alabilirim?Ama çok sabırsızlanıyorum hemen öğrenmek istiyorum.
Selam kizlar bende yeni katildim araniza..
Benim adetlerim cok duzensiz oluyor.
Sat: 18 mayis.. Esimle iliskiye girdigimiz tarih 31 mayis
Ve 2 haziran. Ilk kez icime bosaldi tuttumu acaba
Bilmiyorum. Sabredemiorumda! Benim kasiklarimda veya
Yumurtaliklarimda batma oluo. Sanki sisiyor. Oturamiorum.
Akintim hic yok goguslerim acimiyo yanliz sag goysumden
Hafif sikinca sivi geliyor. Ara ara midem bulaniyor.
Uyku bastirio bi anda tuvaletim geldigi zmn kasiklarimda baski oluor
Acaba hamilemiyim lutfen yardim!!
İnşallah ben yarın dayanamayıp test yaptırcam ilişki tarihleride aynı 31 mayıs 2 haziran 🙂 istediğimiz olur inşallah ben kendimi tam hamile moduna soktum çünkü 🙁 hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah.Sonucu alırsam haber veririm
Gülşah hormon tahlili yaptırdınmı sen hiç.Tam emin değilim ama göğüsten sıvı gelmesi hormonal bi bozukluk olabilir hala devam ediyorsa bence bi doktora git sıvı gelmesini söyle senden gerekli hormon tahlilini isteyecektir.
adetime bir gün var ve çok merak ediyorum hamilemiyim ? midem bulanıyor koku hassatiyetim başladı kilo almaya başladım iştahım artı göhüslerde hassasiyet var vs ama meraktan ölüyorum çok istiyorum inş hamileyimdir