Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

canım saydıkların gebelik belirtisi ama bu anlattıklarını sürekli yaşıyorum pisikolojik olarak. adetin gecikmesini bekle ama çok şartlama kendini çünkü sürekli gün sayınca pisikolojik olarak adetim 9 gün bile gecikti. çok düşünmemeye çalış hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

merhaba bende yeniyim 🙂🙂
mayıs 25 te catlatma iğnesi oldum şimdi bekliyorum ama karnımda çok tuhaf bir agrı var sanki gaz sancısı gibi ama geçmiyor 3 gündüür neredeyse birde idrara çıkma konusunda çok fazla hassasiyet var sanki altıma kaçıracakmışım gibi bir baskı var veeee baş ağrısı bunları yaşayanınız var mı ? doktora sormadım regl olmassam 18 inde kontrole gidicem ama dayanamıyorum ..

kızlar adetime 15 gün daha var ama ağzımda metalik tat var dotora gidsem kanda belli olur mu hamile olduğum...

merhaba Nasugu,
olabilirde olmayabilirde, beklemekde fayda var, dogrusu benimde adetime 4-5 gün kala basladi agzimdaki tatin degismesi, ve yumurta rahime yerlestiginde ellerim ayaklarim yaniyordu, bense üsüyen biriyim, sonrada iste kasiklarima kramflar girdi 1 saat aralikli, yani demek istedigim herkezde farkli oluyor, benim adetime 1 gün kala test yaptim ve positif cikti.sabirli ol, bol bol dua et, bak bende bekledim nerdese 8 ay cok sükür sonunda oldu, allahim isteyenlere hepsine versin, insallah en yakin zamanda sizde hamile kalirsiniz.
sevgiler semiha

minah merhaba,

15 gün cok erken, bi hafta daha bekle, agizda olabilir öyle tat, ama baska birseyde olabilir, sabilirli ol. bak benim adetime 4-5 gün kala basladi agzimdaki tadin degismesine, oda farkliyde agzim sulaniyordu, sirke istiyordum, metal tadida degildi cok farkli tuaf bi tat, kesin hic agzinda tatmadigin bi tat olacaktir 🙂 ben suan 9 haftalikim 🙂 allahim insallah en yakin zamanda sizlerede nasip eder dualarim sizinle. selamlar semiha

kızlar adetime 15 gün daha var ama ağzımda metalik tat var dotora gidsem kanda belli olur mu hamile olduğum...
valla benimde öle SAT tarihim 15 mayısdı 31 günde adet oluyorum yani eğer hamileysem 3 hafta 2 günlük olması gerekiyor test yapmaya cesaret edemiyorum senin en son adet tarihin ne zamandı 2-3 haftalıkken belli oluyor kan testinde diye biliyorum ama sana yardımcı olmak adına az önce girdiğim ve dikkatimi çeken yazıları sana kopyalıyorum;
( İdrarda yapılan gebelik testleri ilişkiden hemen sonra sonuç vermez. Testin doğru sonuç vermesi için çoğu zaman adet gecikmesi olması gereklidir. Yani hamilelik süphesi olan ilişkiden sonra yaklaşık 14 gün geçmesi gerekir.)
yani ilişkiden 14 gün geçtiyse idrar testi yaptırabilirsin geçmediyse bekle....
(Erken dönemde adetinizin yeterince gecikmesini beklemeden yaptığınız gebelik testi hamile olduğunuz halde negatif sonuç verebilir. Emin olabilmek için adetinizin en az 7 gününün gecikmesini beklemenizde fayda var. (Bu da yaklaşık olarak ilişkiden 20 gün sonrası bir dönem demektir)

Merhaba arkadaşlar siteyi sürekli talip ediyorum kat ilk kez yazma fırsatım oldu.Bizde eşimle 2 aydır korunmuyoruz sat 13 mayıs normalde 11 haziranda falan regli olmam gerekiyor düzenli olarak regl oluyorum 4 gün var ama beklemek o kadar zor geliyor ki beta-hcg veya idrar testi yapsam çıkarmı acaba??Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh....

Site Notu:

Sevgili misafirimiz, beta hcg testini şimdi yaptırırsanız çok yüksek ihtimal ile sonuç alabileceksiniz.

Hayırlı haberlerinizi almak üzere.

arkadaşlar bence eğer evde hiç bir test olmadan öğrenmek istiyosanız en kesin alarmı; göğüsler veriyo tecrübeme dayanarak söylüyorum...Nasıl derseniz eğer hamileyseniz ve 2-3 hadi 4 haftalıkken göğüslerde ağrı, dokunduğunuzda ve sonrasında ağrı, bazende iğne batması gibi oluyor en önemlisi de; göğüs uçlarınız koyulaşmaya başlıyor gittikçede koyulaşıyor, göğüse az bakarsanız anlarsınız ama saat başı bakarsanız anlayamazsınız... Eğer öğrenmek için idrar testi yapacaksanız yaşadığınız ilişkiden en az 14 gün geçmesi lazım... Ve idrar testi yapacaksanız eğer kesin olsun diye, idrar testini eczaneden alın ve sabah kalktıktan sonra hemen lavaboya gitmeyin 1-1.5 saat durun ve lavaboda idrar testinizi yapın en kesin çözümü böylece verecek....1-1.5 saat dayanamam derseniz internette vaktin nasıl geçtiği anlaşılmıyor hatta tuvaletinizi bile unutursunuz....

benim adetime 1 veya 2 gün kala yaptim, hemde aksam yaptin, yinde cikti idrar testinde, tabiki gec döllenme olursa ozaman cikmayabilir, ama benimde zaten düzensizdi. illa denemek istiyorsan iki sonra dene. ama cikmasada üzülmek yok, cünkü daha 2 deneme olmus 🙂

Eğer erken hamilelik belirtileri nelerdir diye merak edenler için belirtileri sizn için paylaşıyorum;

*Mide bulantısı
*Baş dönmesi
*Tansiyon düşmesi
*Alt karında şişkinlik ve hassaslık
*Kasıklarda batma yada sancı, kramp
*Kirpiklerin karışması
*Bel ağrısı
*Akıntı artması
*Göğüslerde hassasiyet
*Göğüslerde şişme
*Göğüs uçlarının acıması
*Göğüs uçlarının renginin koyulaşması