Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

bence biraz daha beklemelsniz adetiniz yeni bitmiş daha 10 gün olmuş biteli..şuan nedesek yanlış olurbelikıde bir gebelik baslangıcıdır ama siz en iyisi diğer adetınıze yakın eğer belirtiler devam ederse kandan bi test yaptırın derim..peki 10 gün önceki adetınız nasıldı normalde oldugu gibimi yoksa bi farklılık varmıydı miktarında azalma gibi..belkıde adetınınızı tam sökülememiş olabilirsiniz o yüzden böle kırmızı leke geliyordur yada baska bi sorun vardır belkıde bir doktora görunsenız daha ii olur sizin için derim.

yok adetedim her zamanki gibiydi sancılarım ve şiddetli bel ağrım falan adetimde iyiydi ben kızıma hamileykende kırmızı gibi idrarım olurdu hatta ebe bana sana bakmaya gerek yok sen hamilesin ama istersen yinede bakkalım demişti nerden anladınız dedim idrarına bakınca dedi bu idrarda tortular falan mı oluyomuş ne öyle demişti tam hatırlamıyorum.o yüzden şüphelendim ve akıntımda hala devam ediyo hatta arttığını söyleyebilirim bu sefer bazen katı gibi bazen su gibi geliyo bide bu ikiz hamile kalmada annenin sülalesinden olması gerekiyomuş anne hala kardeş gibi benim abimin ikiz kızları oldu ama erken doğduğu için 5.5 aylıkken doğduklarından yaşamadılar ordan bana geçermi ki benim eşim ikiz ama babadan pek geçmez diyolar...

HERKESE SELAM BIR AYDIR YAZAMADIM KIZLAR :gülegüle: AMA BURDAYIM INTERNETTE SORUN VARDI BIZ GITTIK GELDIK MEMLEKETE IYI GELDI HASTA OLDUK GELDIK AMA ATLATTIK COK SUKUR NE VAR NE YOK KIMLER HAMILE KIMLER BEKLIYOR;;BENIM BIR AY GECIKMEDEN SONRA REGLIM GELDI BITELI 3 HAFTA OLDU AMA BEN YUMURTLAMA UNUNU BILEMEDIGIM ICIN KADERE KADEH TOKUSTURUYORUZ 🙂 GECMISE DONEMEDIM KIZIM PEK IZIN VERMIYOR 🙂 COCUK YAPMAKTA ZORRR YAAA:bebiss::hayal:

yok adetedim her zamanki gibiydi sancılarım ve şiddetli bel ağrım falan adetimde iyiydi ben kızıma hamileykende kırmızı gibi idrarım olurdu hatta ebe bana sana bakmaya gerek yok sen hamilesin ama istersen yinede bakkalım demişti nerden anladınız dedim idrarına bakınca dedi bu idrarda tortular falan mı oluyomuş ne öyle demişti tam hatırlamıyorum.o yüzden şüphelendim ve akıntımda hala devam ediyo hatta arttığını söyleyebilirim bu sefer bazen katı gibi bazen su gibi geliyo bide bu ikiz hamile kalmada annenin sülalesinden olması gerekiyomuş anne hala kardeş gibi benim abimin ikiz kızları oldu ama erken doğduğu için 5.5 aylıkken doğduklarından yaşamadılar ordan bana geçermi ki benim eşim ikiz ama babadan pek geçmez diyolar...
o zaman bence kanda bir gebelik testi yaptır derim belkide dediğn gibi vardır bebek çünkü ilk bebeğinde öle olmuşya..bide ikiz gebelik olabilir çünkü aile genlerinde varsa mutlaka sizdede olabilir yani babanın ikiz olmasıyla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum sizdede olabilir diye düşünüyorum inş hayırlsı olur hayırlı haberlerini inş.bekliyorum tamam.

Bayanlar ben henüz yeni evliyim ve şüpheleniyorum ve bunu bende denedm parmağm düz biryere değdi .. Sizce hamile değil miyiim???
adetiniz geciktimi birde şunu sölemekisterimki herhangi bir belirtisiniz varmı kasıklarda batma hissi gibi.bunun dışında en son adetınızı ne zaman oldunuz ona göre değerlendirmek gerekir.o dediğiniz yöntemle pek anlaşılmıyor yani bizim anlıcağımız bişi değil eskiden kadınlar anlıyormuşta bizim şimdi o şekılde bilmemiz zor.en güzel yöntem siz adetınız gecıktıyse yada yakınsa ve belirtileriniz varsa kandan bi gebelik baktırın kesin çıkar.

o zaman bence kanda bir gebelik testi yaptır derim belkide dediğn gibi vardır bebek çünkü ilk bebeğinde öle olmuşya..bide ikiz gebelik olabilir çünkü aile genlerinde varsa mutlaka sizdede olabilir yani babanın ikiz olmasıyla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum sizdede olabilir diye düşünüyorum inş hayırlsı olur hayırlı haberlerini inş.bekliyorum tamam.

bundan emin olabilirsin öğrenir öğrenmez buraya kesinlikle yazacağım bebek varmı yokmu 🙂

acil cevap istiyorum adetimi 3 gün erken oldum ilk gün leke sonraki gün siyah kanama sonra 4 gün leke geldi. yani şuan normal adet tarihimden 4 gün geçmiş sayılıyo. yumurtlama dönemşmden beri kasık ağrım devam ediyo. şüphelendim test yaptım şimdi ikinci çizgi hayal gibi ama zor da olsa görüyorum sizce hamilemiyim

acil cevap istiyorum adetimi 3 gün erken oldum ilk gün leke sonraki gün siyah kanama sonra 4 gün leke geldi. yani şuan normal adet tarihimden 4 gün geçmiş sayılıyo. yumurtlama dönemşmden beri kasık ağrım devam ediyo. şüphelendim test yaptım şimdi ikinci çizgi hayal gibi ama zor da olsa görüyorum sizce hamilemiyim
hosgeldin zehra bence uzerine goruyorsun ikinci cizgiyi gorebiliyorsan... biraz dinlen dr a git derim

selam kızlar benim adetim 2gün geçti ama 3gün öncede test negatif çıktı kasığımda ağrı var sebebi sizce hamilelik olabilirmi ne olur acil cvp verin

merhaba arkadaşlar ben yeniyim.mart ayından beri takip ediyorum cesaret edip üye oldum 🙂 SAT 10 mayıs idi. bende ilişkiden 3-4 gün sonra adet olacakmış gibi kasık ağrısı,batmalar başladı.tansiyonum 2-3 gündür düşük gibi gözlerim hafif kararıyor. idrarda beyaz tortular var. baş ağrısı var 2 gündür. adet belirtisi yok bugun ya da yarın olmam lazım. ellerimin için terliyor ve dün karnımda sanki ateş topu varmış gibi sıcaktı son günlerde vücudum sıcak acaba hamile miyim ki ?

Geri