Cevap: Erken Gebelik Belirtileri
slm canim bos ver bizim su koca kari isini ben iki aydir onun ustundeydim ama bende de bos cikti gecen ay assadaydi regoldum ama bu ay yukardaydi assa hic inmedi benide cok umitlendirdi ama deyilmis dun regli oldum kizlar bence onceki tecrubeme gore regli gununden once hic bir belirti yok regli 1 veya 2 hafta gectikten sonra butun belirtiler basliyor benim onceki hamileligimde tek bir belirti vardi oda regli gununden 1 hafta once 1 gun suren bir lekelenmeydi ve reglimi 1 bucuk hafta gecti ben hamile oldugumu ogrendin sonra butun belirtiler basladi regli gunu gecmeden hic bir seyi dikkate almayin cunku sonu husran oluyor ben tek su koca kari yontemini dikkate almistim oda bos cikti uzgunum.hadi kızlar verin artık şu güzel haberleri sabırsızlıkla bekliyorum sizi güzel ve hayırlı haberlerinizi alayımki bizde gelecek ayı umutla bekleyelim dimi ama
ya bide bişey sorcam bu üzerine görme olayı hakkında bi bilgisi olan varmı ben bu ay çok umutluydum ama olmadı regli oldum şuan renglimin son günlerindeyim renglimden önce tüm belirtileri hissediyodum fakat bu ay değişik oldu normalde ilk gün ağrı çekerdim çektimde ama reglimin 4. günü(normalde regl ortasında ağrı kesinlikle çekmem ) çok fena bel ve kasık ağrısıyla lavaboya koştum ve benden parça geldi ve arkasından bayağı bi kanama oldu ve ondan sonra ağrı tamamıyla kayboldu acaba diyorum düşükmü yaptım ilk defa böyle bir regli dönemi geçiriyorum bide aklımı kurcalayan şu kocakarı yöntemi ona göre sonuç pozitifti lütfen bu konu hakkında bilgisi olan yorum yapsın