Arkadaşlar merhaba size bişey sorucam inşallah yardımcı olursunuz adetim 16sında olması gerekirdi ama 18i oldu hala tık yok mide yanması gaz şikayetim ve hafif baş ağrısı ve dönmesi var eşim biraz acele ettirdi 16sında evde test yaptık ama negatif çıktı şimdi tekrar negafit çıkcak siye korkuyorum sizce hamilemiyimdir??
Arkadaşlar merhaba size bişey sorucam inşallah yardımcı olursunuz adetim 16sında olması gerekirdi ama 18i oldu hala tık yok mide yanması gaz şikayetim ve hafif baş ağrısı ve dönmesi var eşim biraz acele ettirdi 16sında evde test yaptık ama negatif çıktı şimdi tekrar negafit çıkcak siye korkuyorum sizce hamilemiyimdir??
aradan 2 gun gecmis tekrar bir test yap cikmazsa kan testi yaptirirsin.. hadi hayirlisi.. ama bazen adette de gecikmeler olabiliyor 1 veya 2 gun normal yani..
canım belkı geç döllenme olmuş olabilir bazen evde yapılan testler yanıltabiliyor sen en iyisi kandanda bi test yaptır derim..ama kendını fazla şartlandırma bu tip durumlarda olası adetınde gecikebiliyor canım..sterese dayalıda gecıkmıs olabilir adetın..ama hayırlsı olsun inş.gebelık vardır canım
arkadaşlar bendede karın sertliği ve karın şişliği var hat safhada eteklerimin düğmelerini açarak çalışıyorum sol kasığımda sancılar var ve gece üstüne yatamıyorum sağa dönerek uyuyabiliyorum dahada adetime 10 gün var bunlarda hamilelik belirtisi olabilir mi?
minikkus evet gebelık belirtisi olabilir öle görünüyor fakat yedıgın besinlerden dolayı gaz birikmeside karın sertlıgı yapabiliyor canım ama istersen bi gebelık testı yaptır kandan adetıne 10 gun varmıs kanda bellı olur idrarda hemen belli olmaz canım.hayırlsı olsun inş.hayırlı haberlerını beklıoz inş..
merhaba ben ilişkiye girdikten sonra ertesi gün hapı kullanıyordum. Ama son gün kullandım etkisi olur mu? Ve adet olacağım gün ilişkiye girdim korunmadk 8 gün geçti belim ağrıyor halsizm kaşıklarımda ağrı oluşuyor adet ağrısı gibi ağrı karnıma geçiyor bazen hamile miyim?
merhaba ben ilişkiye girdikten sonra ertesi gün hapı kullanıyordum. Ama son gün kullandım etkisi olur mu? Ve adet olacağım gün ilişkiye girdim korunmadk 8 gün geçti belim ağrıyor halsizm kaşıklarımda ağrı oluşuyor adet ağrısı gibi ağrı karnıma geçiyor bazen hamile miyim?
slmlar merhabalar bende size bişey soracam 21 mart itibariyle düşük yaptım ve hiç korunmadan devam ettim çünkü doktor korunmana gerek yok dedi bu ayda tekrar hamile olduğumu hissediyorum ama testlerde çıkmıyor adetime 5-6 gün kaldı, 18 inde yani bundan 6 gün önce kan testi yaptırdım çıkmadı bugünde idrar testi yaptım gene negatif halen çıkmıyor olabilir mi acaba?
mrb arkadaslar esımle 17 gundur korunmuyoruz 2.5 ıkızlerım var ama bır bebek daha ıstıyoruz bel agrım goguslerımde sertlık gergınlık yataktan kalkarken kasıklarım cok agrıyo agzımda demır tadı akıntım cok koyu ve cogaldı sızce erken bır donemmı yanıtlarsanız sevınırım