Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

kiz orda gece demi simdi🙂 hayirlisi canim ingilizce olmasi iyi cabuk ogrenmissindir/ ev isi derken normal bildigimiz evisimi yoksa tadilat felan mi hayirlisi bakalim sende takma kafana iyi geceler

yok kiz cati isleri falan vardi boya badana onlar iste.. ne yapalim saglik olsun.. evet gece gunguz ters sizin orada gunduzken bizim burada aksam oluyo

yaa bayanlar hamileyim heyecendan buğazım inmiş hemen dün öğrendim herkes şaka yapar 1 nisanda ben kocama süpriz yaptım çok mutluyum allahım isteyen herkese nasip etsin.

yaa bayanlar hamileyim heyecendan buğazım inmiş hemen dün öğrendim herkes şaka yapar 1 nisanda ben kocama süpriz yaptım çok mutluyum allahım isteyen herkese nasip etsin.

çok sevindim canım,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. peki adetin kaç gün geçmişti öğrendiğinde?
adet tarihine yakın belirtilerin ne olmuştu, anlamışmıydım hamile olduğunu? bizlere de yardımcı olursan sevinirim.

şimdi benim adetime az kaldı ama ıslaklık başladı.hafif hafif akıntım oluyor.bu adet öncesi belirtimi yoksa gebelikmi.sende nasıl olmuştu.biraz anlatabilirmisin.teşekkürler.

canım almiram hayırlısı olsun canım ya.hakkımda hangi evlat hayırlı ise inşallah öyle olur.sen nasıl mutlu olacaksan rabbim inşallah gönlüne göre verir.üzülme bugün olmazsa yarın denersin,bugün olmayışındada vardır bir hayır. belkide bugün değil yarın olması hayırlı sen günlerini değerlendirip keyfine bak.inşallah herşey gönlüne göre olur canım.

canım üzme tatlı canını,bugün yordunsa yarın yaparsın,belki senin için yarın hayırlıdır.sen elinden geleni yap takdiri allah bırak.inşallah hakkında hayırlı olanı rabbim sana nasip eder.

Almşram ne yaptın bgün nasılsın,inşallah stresin sıkıntın geçmiştir ve bugün daha sakin olup akşamı güzel bir şekilde değerlendirirsin.en azından senden bir hamileyim müjdesi alırız.bak bizlerde hiçbirşey yok.hamile olankarı duyunca sanki ben hamile olmuşum gibi seviniyorum inşallah sende hamile kalırsın hayırlısıyla.

Almira adet öncesi bir ıslaklık hafif akıntı oluyormu. bende 3 gündür akıntı başladı çamaşırım biraz ıslanıyor.daha öncesinde adet önesinde akıntım olmazdı kup kuru olurdu.bir hastalık belirtisi olabilirmi. adetim herhakde 7 nisan la 10 nisan arası bekliyorum.

akıntım oldu sancı degilde kasılma vardı hatta akıntım fazlaydı bazen adet oldum sanıyordum bakıyordum bişe yok duygusallaşmıştım ve 2 haftada yemedigim halde kilo almaya başladım uykum düzensizleşti gece rahat uyuyamıyordum hissediyordum adetimde 5 gün geçmişti test yaptıgımda.bide çok acıkıyordum sanki midemde kazı çalışması varmış gibi midem kazınıyordu ve hala öyle kilom gözle görünür şekle geldi hatta herkes hamilemisin felan demeye başladı 1 haftadır.

maşallah canım ya.rabbim sağlıkla kucağına almayı huzrla mutlulukla büyütmeyi nasip eder inşallah.

bende adetin hemen sonrasından şüpheliyim gebelik için.olduysa ozaman olmuştur herhalde. bendede 2-3 gündür akıntı başladı ama seninki nasıldı çokmuydu.ben adet tarihimi 7 nisandan sonra beklemedeyim.hatta bir kaçgündür ateşim 36,8 lerde geziyor.sendede ateş oluyormuydu,geceleri benide uyku tutmuyor ama ilk akşamdan esnemeye başlıyorum sanki uyuyacağım ve hiç kalkmıyacağım uyuyorum hemen çok rüyalar görüyorum ve gece uyanıyorum sonrasında zor uyuyorum.sabaha karşı bu seferde yataktan kalkamıyorum.göğüslerimde bazen böyle yırtılma tarzında bir ağrı sanki içten birileri birşey sokuyor da orayı deliyor.sürekli bir ağrı değil ara ara keskin bir ağrı giriyor göğüslerime uclarına değil bedene birleşme yerlerinde sanki. bende her ay olduğu gibi bu ayda heyecanla beklemedeyim.senden hamile olduğunu duyunca bende heyecanlandım.inşallah bende senin gibi süpriz yaparım hamiyeim diye,inşallah.

bende rüya gördüm normalde görmezdim ay içersinde hatta koktum felan akıntım evt fazla biraz gece tuvalete gitmelerim arttı bide ateşime ben dikkat etmedim bir bayanın nenesinden ögrendigi bi şey vardı ya başlarda yazmış onu yaptım parmagıma bişe deymedi ama tam anlamadıgım için önemsemedim ozaman adetime 3 gün vardı daha.inşallah rabbim sanada nasip eder devamını getirr. hayırlı saglıklı evlatlarımız olur.bide çok sık birliktelikte olmuyo sanırım düzenli birlikte olduk biz bu ay eşimle normalde gün aşırı yapardık ama bu ay öyle yapmadık 2 günde bir bazı tarihlerde 3 günde bir yaptık yumurtlama dönemlerinde gün aşırı yaptık sadece.ümidinizi hiç yitirmeyin çevremize baktıgımızda okadar insan var ki çocuk istemeyen ve çocuk sahibi olan benden sonra evlenen ler hep hamile kalmıştı istemedikleri halde üzülüyordum onları kıskanıyordum istemiyorlar ama onların oluyor diye tabi bunlar düşügün verdigi psikolojyleydi ilkim düştügü için sonra toparladım kendimi herkes mutlu olsun herkese isteyen herkese rabbim nasip etsin