canim bende avustralia'dayim kizin kac yasida clara birde oteki bebiste gelince sen ne yapcan kiz valla bayagi bir zorlanirsin sen gecelerei uyku problemini bari atlatsaydin ama belki oteki bebis dogmaya senin kizinda belki duzene girer.. bak eger gecelerei acikiyorsa veya usuyorsa veya pisik varsa onlar cok uyartir bebekleri geceleri.. benim oglan cok acikirdi geceleri onun icin simdi 2 yas 3 aylik oldu geceleri hala 1 veya 2defa uyanir sutunu icmek icin ama ben bazen bir biberon formula veriyorum onu verince neredeyse sabaha kadar uyuyor cunki formulalar daha tok tutuyor.. sende bir dene istersen hem icinde butun vitaminleri falanda bulunuyor.. bende ogluma tuvaletine alistirmaya calisiyorum ama bir turlu basaramiyorum .. tuvalete oturmak istemiyor ne denediysem olmadi.. artik anneannesinin yanina gidince o ogretir belki... kiz varya ben bu sene benim 5'inci senem olcak kv gille oturali yine allah sabir veriyor kiz insallah bu senenin soununa cikacagiz bize hayirlisiyla senin kp hazir cavepmis benim evde herkez hazircevap. kaynana, gorumce, kp.. dusun yani halimi.. cevapta vermek istemiyorum sonucta evin geliniyim ve bu hep onlarin aklinda kalacak bunu biliyorum bende sabirla bekliyorum kendi evime cikacagim gunu.. tasa donusecem yakinda allahta biliyorya icimi.. hayirlisi olsun ya ne deyim.. birde bunun ustune bi bebek daha olursa iste ne olacak bilmioyrum o yolda hamilelikte cekilmez 2 gunluk yol.. neyse ya benim cenem cok acildi roman yazdim nerdeyse..