Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

hala regl olmadım normalde düzenlidir bir tek geçen ay bir hafta geçti oda progestan kullanmıştım ondanmış doktorum bırak dedi hemen akşamına regl oldum bugün 3.günüm her şeyin hayırlısı olsun hamile kalsam bile rabbim devamını getirsin

canim BENDE AYNI SIKINTILARDAN GECTIM HATTA BI GUN esimi kv e doldururken yanliskla kulak misafiri oldum. hic hos degildi karinin lafina bakmaya benzer laflar soyledi.ama o bizim ayri ve cikmamizi istemiyordu.hizmetini gorecez guya para biriktirecez ama yalan oldu biriken para anca esya almamiza yeti.para felan nereden biriktirecen laf sokup duruyor mecbur kirayi bazen oderdik kzanc vergisi felan. ama ben eve ciktiktan sonra istiyordum cocugu.baktim kv cocugunuz olsun ole cikin dedi.allahin izniyle hamile kaldm.bus fer o hastalandi zorlu bi ikisene daha geirdik.allah dah kotusunden korusun.senin gonlun nasil elveriyrosa oyle yap.ama eve cikmanizi ikinci cocuga baglama belki cocuk dogar dogunca rahat rahat tasinirsiniz odasini yaparsiniz.yada eve bir sene icinde hemen cikacaksaniz yeni evinizde ikinciyi planlarsiniz. hayirlisi olsun.ben kp ve kp cok cektim allah var ne hamilleik ne sonrasi hic yardim etmediler dogumsonrasi ben coktum resmen bunyem kaldirmadi ama hizmetlerini gordum ama bilirler mi bilmezler neysemm hemen eve cikacaksiniz dedigim gibi biraz erteleyin cocugu ama seneye anca cikariz dersen yap derim 🙂

yeni gordum yazini valla ben de cok sabirliydim aslinda sabirsizimdir hatta bana inanamiyorlar sen kv ile nasil yasadin diye ama yasaniyormus demek 🙂 ben toplasan 5 sefer felan (uc sene icinde) kavga etmisimdir kv ve kp le 🙂 ikisi bir olurdu.allah sabir versin bizlere. o zaman sen ertele canim ev tasimak cok zor biz kalabalik aile oldugumuz halde yardim eden olmadi sadece buyuk esyalari cikarmada esimin arkadaslari ve abisi yardim etti.eve cikmadanda baya yorulmustuk esya secerken de yoruluyor insan dolas dolas.halen daha halimdan memnun degilim saghi ama ipleri cikiyor cope atacam... 5 sene dile kolay ama evin gelini olmak herlafi yemek anlamina gelmiyor canim.ben haksiz olduklarini dusundugum zaman soyluyorum.o oyle degil boyleydi diye.ama dedigin gibi cok eksik ariyorlar ve sakinnn dort dortluk olmaya calisma.benim diger eltim dogru duzgun is gormez uc gelinin icinde en cok onu tutar valide.yani gelin demek islemek demek degil.iki guleryuzle ise goturuyor kadin.oda hamile ama is yaptirmazlar ben ve buyuk eltim hamileligimizde yapmadigimiz kalmadi ama ona yaptirmiyor misafir gibi davarniyor kizi olsa bukadar yanii....wc ISINIDE SEN WC YE GITTIGINDE ONUDA GETIR YANINA bak anne kaka yapiyor dedi.sifonu o ceksin yada kaka yaptigi zaman aferim ogluma dedi..

bu arada 16 aylik kizim.uyutmada zorluk cekiyorum 18 aydan sonra duzene girir diyor ayni ay dogumlu bebek anneleri 🙂 insallah duzelir ben biledina nin biskuvi tozundan sutune dokuyorum geceleri aartik icmiyor sut gecen ggun verdim 100 ml anca icti yani aciktiindan degil disi yeni cikti gecen hafta belki dis agrisidir bilemiyorum ki 🙁

kizim atesli 38.7 idi en son sabah 08.00 de sut icti .bide 13.00 de sut icti.hicbirsey yemiyor.. allah sut icti (biskuvuli) belki tok tutar. simdi nasil uyutacagim onu dusunuyorum😕😕😕

melek

arkadaşlar sogan kürünü yazmıssınız ben 15 denedim yaptım fakat midesinde rahatsızlık olanların kesinlikle uygulAmamasını tavsiye ederim çok zarar werio mideye 1 hafta boyunca hiç bişi yemeden yattım 8 aylık evliyim ve 4 aydır bebiş istiyoruz her ay hüsran yaşıyorum bu ay çok kararlıyım adet olmama 15 gün var ama sanki psikoljikmen belirtilerim basladı kokulara hassasiyetim var sol kasıgımda agrı ve bi kaç gündür akıntım inşallah bu ay bari hüsran yaşamayız paylaşımlarınızı okudum bende aynı durumdayım sizleri çok iyi anlıyorum rabbim inşallah bizlerede bi bebiş nasip eder

kizim atesli 38.7 idi en son sabah 08.00 de sut icti .bide 13.00 de sut icti.hicbirsey yemiyor.. allah sut icti (biskuvuli) belki tok tutar. simdi nasil uyutacagim onu dusunuyorum😕😕😕

canim kizinin atesi yuksek bir agri kesici ates dusurucu ver ilik dus aldir.. bizim burada panadol diye surup var bebekler icin onu kullanirim hep bilemiyorum orada var mi
ayrica buskuvi tozu degilde formula derim anne sutunun tadi gibi oluyorlar belki sever icer eger kizin zayifsa hem yarar yani vitamini minerali falan.. belki oteki diside cikiyorsa bazen pes pese cikarir bebekler benim oglumun dislerinin cikmasi gec oldu formulaya baslayinca hepsi birden patlatti pes pese belkide ondan ateslidir..

canim benim kiz kadar gec cikarmamistir 🙂 daha gecen hafta cikardi ilk disini 🙂 simdi uyuttum ben cok zorlaniyorum uyutmada ve geceleri bizle yatiyor eve tasininca artik yataginda yatmadi cok yordu beni ...yani bebek gelsede yorulacam gelmesede hic olmazsa gelsinde ikisinin yorgunlugu birden cikar 😀 FORMULA sut mu mama mi? ben normal sut veriyorum icine de biskuvi tozu dokuyorum ama sadece biskuvu tozu yok icinde vitaminlerdend e var. ates dusurucuyu veriyorum surup olarak.ikinci disi alttaki beyazlamis toplu igne basi kadar bilmiyorum ne zamana cikar ilki baya patliyamamisti