Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

sende dusunuyorsun yani 🙂 nerede oturuyorsun almira? bende ozledim anacigimi ilk hamileligimde dogumda kv hastaydi ben ona baktim hamileykende sonrada simdi artik allah kerim aliskinim yani zorluga saglicakla olsunda bakariz ben emin degilim yumurtlama ne zaman oluyor onun icin iki gun de bir 10 gun boyunca deniycez
😀 ayin 5 ine kad🙂ar hatta 8 ide olabilir

canim ben yurt disinda yasiyorum ve turkiyeye cok uzagim. kayinvalimdem gille oturuyoruz birde gorumce var evde.. bayagi bir bunaldim. zaten mayista geliyorum tr'ye onun icin pek cesater edemiyorum ikinciye oglum zaten 2 yasinda daha yaramaz yani akli ermiyor daha dogru duzgun uff valla bilmiyom yapsammi yapmasammi birde yolculuk olcak bayagi bir zorlanirim ben o cocukla yolda perisan oluruz.. kiz varya senin isinde zormus yaa dogum yapmisin kaynanaya sen bakmisin o sana bakacagi yerde bu ne is yaa walla allahsabirlar versin canim.. artik ikincidede o sana yardim eder insallaah. sende mi yurtdisinda yasiyorsun yoksa?

zor ki ne zorrr bende yurt disinda yasiyorum france 🙂 bende yazin gitmeyi dusunuyorum onun ucun calisiyorum yaa orda uc dort aylik olur 😀 aslinda kizim cok zor bi cocuk uyutamiyorum geceleri cok uyaniyor hep beni istiyor .bu aralar uyuma uzerine odaklandim ama nasil uyutacam alistiracam bilmiyorum bende uc sene kv ile kaldim gorumce yoktu ama kp herkesin yerine hazir cevapti
🙂
aydir ayri evimdeyim rahatim.

merhaba herkese bugün günüm geçti test yaptırmadım daha çünkü geçen gebeliğimde kan testi yaptırdığımda çıkmamıştı 1 hafta sonra yaptırdığımda çıkmıştı çok merak ediyorum umarım hamileyimdir mide bulantısı var ama psikolojik mi acaba diyorum bide bu aralar hiç acıkmadığım kadar çok acıkıp sürekli yemek istiyorum gögüslerim gözüme büyük görünüyor ama umarım hamileyimdir duygusallıkta diz boyu bu arada

hadi hayirlisi bakalim genelde adetle birbirine benzer ama;; ben gecen test yaptim 1 gun gecmisti.negatifti aradan uc hafta gecti regl oldum.yani ben test yaptigim zamanlarda daha yumurtlama donemindeymisim.senin adetin duzenliyse calsidiysan neden olmasin

Hadi hayırlısı canım,inşallah hamilesindir ve bizlere burdan bu güzel haberi verirsin ve bizlerde mutlu oluruz inşallah.

almira canım herşeyi oluruna bırak bebeğin olcaksada olsun bence derim..stres edınme böle nasıl bakarım die Allah bi kolaylıgını verır belkı kısmetıyle gelirde o vesiyle ev alırsınız canımyaa..herseyın hayırlsıı ..

canim bende avustralia'dayim kizin kac yasida clara birde oteki bebiste gelince sen ne yapcan kiz valla bayagi bir zorlanirsin sen gecelerei uyku problemini bari atlatsaydin ama belki oteki bebis dogmaya senin kizinda belki duzene girer.. bak eger gecelerei acikiyorsa veya usuyorsa veya pisik varsa onlar cok uyartir bebekleri geceleri.. benim oglan cok acikirdi geceleri onun icin simdi 2 yas 3 aylik oldu geceleri hala 1 veya 2defa uyanir sutunu icmek icin ama ben bazen bir biberon formula veriyorum onu verince neredeyse sabaha kadar uyuyor cunki formulalar daha tok tutuyor.. sende bir dene istersen hem icinde butun vitaminleri falanda bulunuyor.. bende ogluma tuvaletine alistirmaya calisiyorum ama bir turlu basaramiyorum .. tuvalete oturmak istemiyor ne denediysem olmadi.. artik anneannesinin yanina gidince o ogretir belki... kiz varya ben bu sene benim 5'inci senem olcak kv gille oturali yine allah sabir veriyor kiz insallah bu senenin soununa cikacagiz bize hayirlisiyla senin kp hazir cavepmis benim evde herkez hazircevap. kaynana, gorumce, kp.. dusun yani halimi.. cevapta vermek istemiyorum sonucta evin geliniyim ve bu hep onlarin aklinda kalacak bunu biliyorum bende sabirla bekliyorum kendi evime cikacagim gunu.. tasa donusecem yakinda allahta biliyorya icimi.. hayirlisi olsun ya ne deyim.. birde bunun ustune bi bebek daha olursa iste ne olacak bilmioyrum o yolda hamilelikte cekilmez 2 gunluk yol.. neyse ya benim cenem cok acildi roman yazdim nerdeyse..

insallah hamilesindir canim burada ilk mujdeyi veren sen ol bari..

haticecim canim benim bende oyle dusunuyorum bianda bir heyecan geliyor amaaannn diyorum icimden yapayim olsun bitsin ne olacaksa olsun diyorum.. birde ister istemez ileriyi dusunuveriyorum.. ev yok bark yok nasil olcak kayinvalidede bir keresinde sakayla karisik evinize cikin ondan sonra yaparsiniz ikinciyi dedi.. oda benim kalbimi cok kirdi ve iste her adim atmaya calistigimda o lafi kulagimdan aklimdan gitmiyo.. simir ediyo bazen beni.. oglunu aliyo yanina fisir fisir fisir biktim walla.. en azindan evimde cocuklarimla yasasam onlari gozum gormez insan ister istemez sikintiya bunalima giriyo.. yani benim hakkimda konusmasa bile insan aceba? diyo kendi kendine aceba kocamimi dolduruyo aceba benim hakkimda birseyler mi konusuyo.. sunu yapmayin bunu yapmayin mi diyo.. evde zaten bizim kaynana basbakan gibi o nederse o olur.. BIKTIM ARTIK VALLAHI.. onun icin diyorum ya isimiz fallara kaldi diye onlardan umutlaniyorum belki umut verici iki kelimeye ihtiyacim var.. bu aralar cok bunalimdayim. bu streste bebek nasil oalcak ki zaten.. olmaz biliyorum tutmaz yani. neyse ya ben sikintimdan cok konustum bugun kizlar sizler anlatin ya bi gelisme varmi sizleride merak ediyorum..