Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

hamilemiyim acaba
adetimi 4 gun gecti karnim bi tuhaf sanki karincalanir gibi cok hafif agri hissi var
ikinci olucak olursa normal adet geciknesidir diye takmamistim
ama simdi suphelenmeye basladim

selamet bugun durumun nasil canim? bir gelisme ver mi? kahverrengi akintilar devam ediyor mu? insallah adet olmamissindir merak ettim seni.. eger bugunde birsey olmazsa test alabilirsin. yada yarini yani beklenen adet gununde adet olmazsan test yapabilirsin. belki erken se cikmayabilir oda moralini bozmasin diye soyluyorum canim.. umarim hersey yolundadir.

yagmurcum oncelikle cok uzuldugumu belirteyim sana Allah sana sabirlar versin umarim senin yasadigin duygulari biz bilemeyiz. Allah sana yeniden bu mutlulugu tatmana izin verecektir canim. moralini yuksek tut.. ama benim anlamadigim keske bu transvajinal usg mi ne keske onu yaptirmasaydin cunki daha cok yeniydi belkide bos gebelik degildi.. o transvajinali yapinca belki zarar gordu ondan dustu bebegin.. ben bosgebelik olduguna inanmadim okuyunca.. keske o testi yaptirmadan en azindan bir kac gun bekleseydi bu doktor bazi doktorlar gercekten cok cahilce hareket ediyorlar yaa uffff walla benimde moralim bozuldu bunu okuyunca canim benim yaaa 🙁

Canım Almiram Allah razı olsun, kahverengi akıntı yok canım.sadece yoğun bir akıntı yaşıyorum.acaba adetmi oldum diye hemen bakıyorum birşey yok.dua ediyorum ve bekliyorum.bugün eczaneden test alıp yapsammı diye düşünüyorum.varsa öğrenmeyi çok istiyorum.en azından öğrenirsem bu durumum için doktora giderdim düşük tehlikesimi var diye.tabiki bunlar varsayım.hayırlısıyla inşallah rabbim bana nasip eder bebeğimi kucağıma almayı.

selamet yogun akinti olmasi normal korkma dusuk tehlikesi yogun akintidan olmaz istersen bir test alabilirsin ama aldigin zaman en hassas olanlarindan al bence cunki normal olanlarindan alirsan belki negatif gosterebilir ve biliyorsun idrarda kandan daha gec cikar sonuc.. yani beklemek cok zor geliyorsa cok heyecan oluyorsa yap kafan rahatlasin. benim icime hamilesin gibi doguyor insallah yanilmam..

Selamet birde sana sunu aciklayim.. eger hamilelik varsa ve asiri veya yogun kivamli akinti geliyorsa bu vajinanin kendi kendini temizledigi anlamina geliyor oradaki bebegi yabanci cisimlerden veya ne bilyim kirden mi desem oyle seylerden kendi kendini koruma yetenegine sahip.. o yuzden akintinin cok gelmesi normal..

Ayrica agrilarin falan oluyor mu kasik bel gibi.. ha birde goguslerde asiri bir sislik hissi agrima dolgunluk varmi?

Canım Almiram Allah senden razı olsun güzel kardeşim,hakkını helal et. benim için bu kadar uğraşıyorsun zamanını ayırıyorsun.sen benim kardeşimsin.rabbim inşallah seni hem bu dünyada hem ahirette her daim mutlu eyler,gönlünde ne muradın varsa inşallah hayırlı bir şekilde kabul eder.

Almiram belim çok ağrıyor, başka sancım falan yok,her zaman adet öncesi göğüslerim şişerdi,bu sefer gayet normaller sadece göğüs ucunu ellediğim zaman bir acı oluyor bir ara ara göğüs uclarımda sızılar oluşuyor. o zaman bizim evin yakınında özel hastane var.dün aramıştım ka tahlilini sordum 20 tl dediler 1 saat sonrada sonucu veriyoruz dediler.orayamı gitsem.daha iyi olacak herhalde.almiram rabbim iyiki seni karşıma çıkartmış.herşey için tekrar teşekkür ediyorum sana.

Selametcim ilk once bir test al istersen canim ama cok hasas gebelik testi olarak al evde bi yap. onda pozitif gorursen hastanede emin olmak icin kan testi yaptirirsin. hadi hayirlisi canim benim.. bu yardimlarim bosa cikmaz insallah rabbim sana vermistir insallah bebisini.. 🙂