Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

canım ben adet olduğumu tuvalete gittiğim zaman farkederdim ve yoğun bir şekilde 3 gün çok olur sonrasında azalırdı.bugün sabah uyandığımda bir lekeydi.az önce yürüyüşe gittim geldim. 1saatten fazla yürümüşüm birde biraz alışveriş yapmıştım.eve geldiğimde baktım bu sefer koyu kahverengi akıntı olmuş.kırmızı değil,şimdi ise pembemsi akıntı var.bakalım almiram inşallah hayırlı haberi verebilirim .elden gelen birşey yok.bakalım.ama benim dudaklarım halen çok kuruyor,çok halsizim,yorgunum,sürekli esneyerek geziyorum,sabahları o kadar zor uyanıyorumki.artık hayırlısı inşallah.

hayirlisi olsun canim takmamaya calsi aslinda bi sorun yoksa adetlerin duzenliyse yumurtlama gunlerini bilebilirsin kimisi dr a gidiyor ne zaman iliskide bulunalim diye

yani genelde 27-29 gün sürüyor ortalama.internetten baktığımda 22-27 şubat arasıydı gebe kalma dönemi 27 şubatta yumurtlama günü gözüküyordu.almiramda baktı sağolsun oda 22 - 24- 27 şubat değerlendirmemi söylemişti.bizde değerlendirdik boş geçirmedik.ama bu sabah böyle oldu .bende pazartesi bekliyordum.artık hayırlısı canım.

yani demek istedigim ilk adetin baslayip geldiginde nasil geliyordu kirmizimsi bir kan gibimi yoksa kahverenginden koyu kirmiziya dogrumu? bugune bak selametcim eger adet kani gibi degilse kendini pek fazla yormamaya calis birde bu yerlesme kanamalari 2-3 gun surebilirmis yani kahverengimsi veya pembemsi akinti seklinde.. yat uzan fazla yorulma bugun boyle gecerde adet olmazsan ya bir test al yada yarin bir kan ver hadi hayirlsi insallah vardir..

yok canım bende hiç kahverengi kan gelmedi ilk kez görüyorum zaten tuvalete gittiğimde akan bir şey yok.peçeteyle sildiğimde görüyorum.ilk adet olduğumdada direkt kırmızı kan gelirdi bende.kahverengi kanı ilk kez gördüm.yürüyüş yapınca bu sefer koyu kahverengi olmuştu.pişman oldum yürüyşe gittiğimede.nasip artık.

selamet bugun hic birsey yapma sadece yemegini ye yat dinlen kalkma bugun ara ara hep boyle kahverengimsi yada pembemsi akinti gelirse yarin test al yada kan testi yaptir. ama giderek kana donusurse ki insallah olmaz o zaman bilki adet oluyorsun.. Bol bol dua et canim benim.. insallah bebeis verdir cunki en cok sevinen ben olucam

Allah razı olsun canım.şuan herhangi bir lekelenme yok.sadece yoğum bir akıntı var,koyu krem renginde akıntım var.inşallah birşey olmaz.bugün cumartesi sağlık ocakları kapalı.eczaneden test alıp yapsammı,varsa görebilirmiyim almiram.

arkadaşlar geçen pazar günü adetim geçeli 3 gün olmuştu..zaten bebek isteyip duruyorduk lakin olmuyordu..bu sefer rüyamda bi bebek gördüm ama rüya çok karışıktı..bunun üzerine test aldık yaptık ve pozitif çıktı..o kadar mutlu olmuştuk ki sanki dünyalar bizim olmuştu..ertesi gün hastahaneye gidip birde ordan onaylatmak istedik..yaptırdım testleri falan bekledim sonuçlar çıkmadı ..baktı ki doktorda heyecanlıyım beni acile gönderdi..orda tekrar kan falan verdim..az bi süre geçtikten sonra sonuçlar çıktı ..hamilesin dedi doktor çok mutlu oldum ama dedi birde ultrası-ondan bakalım dedi bende tamam dedim..baktı karnımdan ooo dedi o an dünyam yıkıldı..devamında doktor: korkma dedi hamilesin ama dış gebelik olma ihtimali var bunun için transvajinal usg yapmamız gerekiyo falan dedi..onaylıyomusun bakmamızı ister misin dedi bende eşimle görüştüm kabul ettik doktor baktı ama bi tam teşhis de koyamadı..48 saat sonra tekrar muayeneye gelmemi söyledi gideceğim günün akşamı bende hafif bi lekelenme oldu..korkmadım içimi rahat tutmaya çalıştım ama sabahı zor ettim inanın arkadaşlar..neyse gittik eşimle doktora böyle böyle dedim kanmamam var oda düşük tehdidi dedi kan testi verdi yine..tahlilleri verdik tam eve gidecz çok fena oldum kanamam iyice arttı..eve gelince de bebeğimi düşürdüm çok üzüldüm ya o kadar kötü bişey ki anlatamam..canımdan can gitti..hayllerini kurduğumuz bebeğim bir anda benden ayrıldı..korktuk ama düşük nedir tam bilmediğimizden tekrar gittik hastahaneye..doktor gebelik sonlanmış dedi..çok üzüldüm ama raabbime yine de isyan etmedim inşallah yine verir..demekki meleğimin bu kötü dünyaya gelip zarar görmesini,günah işlemesini istemedi,direk cennetine aldı..yine de şükürler olsun veren de O,alanda..herşeyi rabbim bilir ama inş. bu mutluluğu biz kullarına yine verir dua edin arkadaşlarım inanın canım çok yanıyo.neyse çok konuştum ben allaha emanet olun arkadaşlar

bende çok üzüldüm canım,hakkında hayırlı olan buymuş demekki.çok doğru veren de rabbim alanda rabbim.rabbim önce vermek istede sana o mutluluğu yaşattı sonrasındada almak istedi.takdir onun.sadece sabır ve tevekkül en doğrusu.rabbim sana sabırlar versin canım.inşallah rabbim sana en hayırlı zamanda hayırlı bir evladı kucağına almayı nasip eder.

amin arkadaşım allah razı olsun..rabbim isteyen her kuluna eğeer hayırlıysa hakkında öyle versin ve hiçbir zaman isyan etmeyelim..unutmayalım ki imtihan dünyasındayız..halimize binlence kez elhamdulillah..

amin arkadaşım allah razı olsun..rabbim isteyen her kuluna eğeer hayırlıysa hakkında öyle versin ve hiçbir zaman isyan etmeyelim..unutmayalım ki imtihan dünyasındayız..halimize binlence kez elhamdulillah..

sendende Allah razı olsun arkadaşım. amin inşallah hayırlısıyla verir canım.bende bu ay çok umutluydum.yumurtlama dönemini takip ettik hiç boş geçmedik.pazartesiyi bekliyordum bende.ama bugün ne akıl ise yürüyüşe çıktım 1,5 saat yürümüşü.birazda alışveriş yaptım 2-3 kg kadar birşey de taşıdım bu yürüyüş esnasında.eve geldim ki çamaşırımda kahverengi leke.ondan sonra kontrol ettim durdu.şimdide koyu krem renginde akıntım var.testde yapmadım.beklemedyim bakalım.inşallah hakkımda hayırlı ise rabbim hayırlı evlat nasip eder.amin.