Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

çok saol canm günleri kaçırmayacam inş 29 dan itibaren 1 gün değil bigün demi ilişki yaşanmalı bu arada şifremi unutmuştum giremiyodum girdim girdim 🙂

insallah selamet bekliyoruz canim benim..🙂

Herseyin bir caresi var artik haticecim takma kafana stres yapma hayirlisi olsun birde o doktorla gorus bakalim.. insallah iyi bir sonuc alirsin.. insallahhh

çok saol canm günleri kaçırmayacam inş 29 dan itibaren 1 gün değil bigün demi ilişki yaşanmalı bu arada şifremi unutmuştum giremiyodum girdim girdim 🙂

aysecim zaten 29 u gecti tabi bilemem o gunlerde oldumu ama ayin 5 i yumurtlama gunun 5 inde kesin iliski olmali bugunde dene yataktan kalkma dus alma 5 inden sonraki 6'si ve 7'si de olabilir bazen yumurtlama gecte olabiliyor yinede yap isini sansa birakma... 🙂 iliski sonrasi esin kendini hemen cekmesin 1 dk bekleyin cekilme olduktan sonra spermlerin disari akmamasi icin hemen belinizden itibaren ayaklarinizi duvara dayayin elinizlede belinize destek olabilirsiniz.. ben ilk denememde ayaklarimi duvara degil tavana dikmistim walla cunki hemen olsun istioyrudum ve allahima sukur ilk denemeizde tuttu.. kizlar bu onerilerim sizler icin de gecerli.. haberiniz ola.. 😉

bugün eşim nöbetçi yok canm 3 aydır öyle deniyorum belimin altına yastık koyuyorum 3 aydırda günüm geçiyo tekrar adet oluyorum canm dediğin gibi yapıyom kalkmıyom 29 dada nöbetçiydi olmadı artık hayırlısı 5 de mutlaka kaçırmayacam 6 da ve 7 dede inş 🙂 canm çok saol bilgilerin için

canim bak bugun esin nobetci degilse bugun de deneyin derim.. ne kadar cok o kadar iii

Almiram sana birşey sormak istiyorum.bende bu sağ tarafımdaki yumurtalıkmı kasıkmı,karnımmı anlayamadığım bıçak saplanması gibi ağrı geliyor bir kaç sani sonra geçiyor biraz sonra tekrar batıyor.özellikle dün gece uyuyamadım ağrıdan.sence ben daha yumurtlayamadımmı. bu ağrılar günlerdir devam ediyor.1 haftayı geçti sanırım bugün 21. gün adetime daha 8-9 gün var.yoksa başka bir rahatsızlık olabilirmi.bilgin varsa cevap verebilirmisin canım.