duygum_06
Hamiş Melek
Cevap: Erken Gebelik Belirtileri
bende sana katılıyorum ebrucum kesinlikle kimsiye tavsiye etmiyorum koca karı testi işte 🙂 insanı ümitlendirmekten başka yaradığı bişey yok eğer doğru bi yöntem olsaydı şuan regli olmazdım o güzel haberi almak için akıl almayacak şeyler yapıyoruz karbonata idrar damlatmak idrara limon sıkmak bu kocakarı testi daha bilmediğimiz ne yöntemler en iyisi her şeyi akışına bırakmak ve o hayırlı haberi bir an önce almaküzülerek söylemeliyimki kızlar duyguya katılıyorum,bende çok ümitliydim bu kocakarı yönteminden,ama merakımdan dün banyo yaparken tekrar kontrol ettim normaldede varmı bu sertlik diye,bu arada belirteyim adetim 2gün önce bitti henüz ilişki bile yaşanmadı ve maalesef o sertlik hala var🙁 yani kızlar daha evvel hiç deneyip bakmadığım için o sertliğin farkında olmayışımız bizi belkide bu kadar bu yöntem etrafında dolandırdı,ama dün bu acı gerçekle karşılaştım🙁 yani zaten normaldede varmış o sertlik ama biz belkide hiç farkına varmadık🙁 o nedenele sanırsam bizim bu yöntem koca bir yalan🙁