Cevap: Erken Gebelik Belirtileri
Duygucuğum hadi inşallah bu defa hamilesindir bizde senin güzel haberinle sevinelim🙂eğer hamileysen sende yaşadığın farklılıkları anlatırsın🙂 bu yöntemi reglim geçmeden önce uyguladım dediğin gibi elime sert bişey geldi tekrar bu gün uyguladım hiç birşey yok o sertlik gitmiş 🙂 çok tuhafım bilmiyorum duygularım çok karışık acaba dedikleri gibi geç döllenme bu yöntemi demi etkiliyo 🙂 bebişim olmasını çok istiyorum yaklaşık 3 senedir evliyim sınavlardı tayindi derken sürekli erteledim 4-5 aydır istiyoruz diger aylardada sürekli hamilelik belirtilerini hissederdim ama sanki bu ay daha farklı belirtilerim geçen aylar çok heyecanlı olurdum regli günümü sabırsızlıkla beklerdim defalarca test yapardım ama bu ay daha farklı heyecan yok stres yok günüm geçikmesine rağmen gayet sakinim belirtiler dahada ağır bastı 1-2 haftadır bel ve kasık ağrısı kramplar bana komik geliyo bi belirti olarak ama burun kaşıntısı daha önce hiç hissetmemiştim 🙂 rüyalarımda bile bebiş görüyorum 🙂 yarın bi test alcam bakalım inşallah hamişimdir
Yüce rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah