Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

adetim gelmesi gereken günden 4 gün önce gelir normalde şuanda idrar testi için ayın 6sınımı beklemeliyim yoksa 4 gün öncesinden yapmalımıyım onu anlamadım. ewet bizim ilk denememiz piskolojikte olabilir ama bu yazıları okumadan öncede belirtileri yaşıodum burda bilgilendim. belkide dediğiniz gibidr ama yinede heycanlanıyor insan 🙂

damla sende haklısın tabi heyacanlanıor insan.idrar testınde hemen belli olmaz adetin gecmesını beklemen gerekir.ama eğer ki hastanede kandan gebelik testi yaptırırsan hemen cıkar kanda hemen belli oluo adet günün gecmese bile kanda sonuç %100 belli oluor dogru sonuç verıyor.idrar testi hemen belli olmuo günün gecmesi gerekıo evde yapılan testlerde cıkmaz net sonuç idrardan.sen bence sağlık ocagında yada hastanede bi kan testi yaptır derim.heyacanında gider hem belkı bişiler vardır inş.hayırlsı olsun bakalım.burdan haber verirsin.işin yoksa bence yarın hemen yaptır derim..

inş.damlacım hayırlısı olsun sevinçli neşeli haberlerini bekliyoruz.bişi cıkmazsada sakın üzülme hakkında hayırlısı olsun..pazartesi yaptır mutlaka hem adet gününde yakınlaşmış olur daha ii sonuç alırsın..

dayanamadım ve bi idrar testi aldım. biraz öncede yaptım çift çizgi ama bi tanesi beli belirsiz çıktı yeri belli ama daha da heycanlandım şimdi ne demek bu sizce....

regli günüme 5 gün falan var oyuzden silik çıkmış olabailirmı acaba 🙂 dayanamayıp yaptım. pazartesi de hemen bi kan testi yaptırıcam bakalım hayırlıısın inş benimde bebişim olur inşallah. allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ya..

amin cnm ama silik cıkmaz öyle kolay kolay sen bi kan testi yaptır en iyisi

benimde adetimden 2 gün geçti acaba hamilemiyim bilmyorum göğüslerimde şişkinlik var ama regl olduğum zamanda böyle oluyordu acaba ben hamilemiyim Allaha dua diyorum inşaallah hamileyimdir