Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

bur-ay cnm aynen öle haticnin dediği gibi isyan etme. isyan bize yakışmaz, belki bizimde sınavımzdr bu sakın yenlme cnm. bunaldığında bize yaz say içini dök, çnkü bunlar bazen eşinize bile sölenemiyr biliyrm, sakın üzmitsizliğe kapılma, böle gecikmeler normalde olmuyosa siz hamilesnz bence...

haticecim aynen bende sana bakıyrm ilk 🙂 böle gecikmelerin oluyomuydu peki? yapsana bi test ya içimden hamilesin gibi geliyor. benmkine 7 gün var daha adet günüm gelmeden yapmıcam ben cnm. senin kadar geçmş olsa yapardm ama test yap kesin bak merak ediyrm. bende çengelköyde oturyrm cnm aslen trabzonluym. testini yap bak banada hbr ver bekliyrm 🙂

meraba arkadaşlar yazdığınız için teşekkürler aslında ben isyan etmiyorum isyan etmek Allaha şirk koşmak kadar günah ben sadece kendi kendime kızıyorum çünkü kendimi başka birşeyle oyalayamıyorum aklım hep aynı şeyde her ay aynı beklenti... bakalım son adet tarihim 1 aralık hiç bu kadar erken başlamazdı ama 20 gündür bütün gebelik belirtileri var hep böyle oluyor ama bu sefer başka sanki
diye hayallere dalıyorum Allahtan umut kesilmez bir hafta sonra inşallah hayırlı haberleri paylaşırım

Merhabalar, ben aranıza yenı katıldım, ve aklımı karıstıran bırkac soru var 🙁 nolur yardımcı olun.
6 aylık evlıyım ve 3 aydır cocuk ıstıyorum, hamıle kalmak ıcın herseyı yaptım ama olmadı,
doktora gıttım sorun cıkmadı... 1 hafta once ılıskıye gırdım.... Gırdıkten hemen sonra 3gun boyunca kasıklarımda agrı oldu. Ve su an o agrı bugun tekrar basladı, 2 gundur goguslerımde bır dolgunluk hıssedıyorum, belımde agrımaya basladı, bıtkın yorgun gıbıyım.... Ama bugun acık toz pembe rengınde elıme bısey geldı 🙁 adet kanıyla alakası yok.... Adet olmama tam 1 hafta vardı....
Yardımcı olun lutfeeen...

cnm seninki yerleşme kanamsı olabilir. böle olupta hamile kalan arkadaşlar var. bende hiç olmadı ama bence hamile olabilirsn. benmde adetme 1 hafta var. bakalm ikimzde o günü bekleyelm. bende 6 altı aylık evliyim. belki seninki gebeliğe hazırlık yapıyo olabilir 🙂

aaaayy insallah oyledir =) haftaya kadar bekleyeyim
hep beraber bekleyelim 😀

bencede yerleşme kanaması olabilir acık pembe yada kahveremsi bi renk geliıomus bi damala kadar bişi ama 2 yada 3günde geldıgı oluormus.buna imptlasyon kanaması diyolar bebek rahıme tutundugu zaman geliyormus fakat tam senın kac gün sonra geldı bilmıorumda...
İmplantasyon kanaması
Hamile kadınların %25'inde ilk üç ayda hafif vajinal kanama veya lekelenme görülebilir. Çoğunlukla lekelenme herhangi bir soruna işaret etmez.

İlk üç aydaki hafif kanamaya döllenen yumurtanın rahim duvarına implantasyonu (yerleşme) neden olur. Bu implantasyon kanaması genellikle döllenmeden yaklaşık 10 gün sonra gerçekleşir.

Bazı kadınlar adet kanaması olarak değerlendirse de, implantasyon kanaması normal adet kanamasından çok daha hafif ve daha düzensizdir.

Normal seyreden bir hamilelikte adet kanamasına benzer derecede ve adet kanaması ile aynı sürede devam eden kanamalar olmamalıdır.( bak burda bahsetmişler bi bak istersen.

eladidi 6 ay olmuş evleneli sen galiba..bende böle 6 ay evliyken doktora gitmiştim doktor bana cok erken daha bünye yeni yeni alısıo eger 1 sene içinde olmazsa biz ancak öle degerlendırmeye alıyoruz demişti bana.bence üzülme eğer adetlerın düzenli oluosa ve doktorda sölemıs bi sorun yok die bence senın cocugun olur kısa zamanda.ama stres sıkıntı yapma kafaya takarsanda psıkolojık etkılenırsın olcagı varsada olmaz..ama umarım bu ay gebesındır belirtilerın onu gösterıor hadi hayırlısıı diyelim.müjdeli haberleını beklıorus biz burdayıs hep.bizde beklemedeyız.

Burcucum sen napıosun bakalım..çalşıomusun sen yoksa evdemısın..ya sabah yine evde yaptımda test ikinci çizgi yine silik çıktı hemen nolcak benim halim böle..off off..belirsizlik yaa hep hayatım .kan testı yaptırcamda eşime söledımde bugun az daha bekle diyor bana🙁

çabuk yaptr ozaman cnm çatlıcam bak 🙂 ikinci çizgi silikde olsa çıkıyo bak kaç kere yaptn hep öle çıktı kesin hamilesn cnm içime doğuyo. benm içime doğuyosa çıkar bak inş yanılmam. böle diym bide inş yanılmam cnm. ben evdeym cnm çalışmıyrm. hadi inş gzl haberler verirsin bana