B
bebek1
Forum Okuru
slm delikanlım bende senın gibi bebegım olsun diye cok istiyorum.adetim daha gelemedi 8 gün gecikti olmadım daha.cok merak ediyorum bende yarın gidip kısmetse kandan sonuç verecem.sende versene kandan sonuç kanda yanılma payı cok az eger varsa adet öncesınde bile cıkıyormus..hamilelık belırtılerı her gebelıkte aynı olcak diiye bişi yok farklılık gösterebilıomus ilk belırtı veripte ikıncıde vermeye bilir canım.öle cok arkads tanıyorumda her gebelıkte farklı belırtıler olabiliyormus.. hatta ben birini tanıyorum hamıle oldugunu bebek 4 aylık olunca anlayabilmıstı hiç bir belırtı vermemış..sende istersen biras daha bekle yada sabrım yok merak edıyorum dersen kandan bi sonuc ver varsa mutlaka cıkar.bu arada hiç tedavi gördunmu sen ilk bebegıne gebe kalabildıgıne göre ikınciyede kalırsın mutlaka bence düzenli takip ve tedaviyle kısa sürede kalabilcegıne inanıyorum doktora git derim bence.benım adetlerım düzensizdi 1 senedir düzenlı oluorum ve gebelık yok henüz senın gibi bu ay belırtıler yasıorum öle yukarıda yazmıstım ilk notumda ama bilmıorum bakalım yarın bellı olcak hersey.hayırlısı canım sen ve bizim gibi olanlar için Allahım hayırlsını versın en kısa zamnda bebişlerımıze kavusalım..cok istıyorumyaa...