Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Tesekkur ederim derin deniz. Aslinda soylediklerin dogru tabi ama insan yine de adet gorme tarihine kadar umutla bekliyor once, sonra da.. Simdiye kadar olumlu olmadi hic. Dedigin gibi İnşallah bu defa gebe kaliriz. Hayirlisi olsun hakkimizda. Yine de yakinlarimla konusamadigim bu stres ve istegi burada sizlerle paylasmak guzel.. Yakin zamanda iyi haberlerimizi de paylasmak dilegiyle. 🙂

slm bende yeni katıldım 10 aylık evliyim 1 aydır düşünüyoruz.dr kontrole gittim solda 3,5 mm lik kist oldugunu söyledi.regl ile atılırmış.bende de bazı belirtiler var sizce gebe kalmam bu ay mümkünmü

slm bende yeni katıldım 10 aylık evliyim 1 aydır düşünüyoruz.dr kontrole gittim solda 3,5 mm lik kist oldugunu söyledi.regl ile atılırmış.bende de bazı belirtiler var sizce gebe kalmam bu ay mümkünmü

Kisti evet adetle atabilirsin. Benim de 4 cm lik vardı adetin 3. günü baktığında geçen ay doktor kist yok dedi. Ama böyle hep kistin oluyorsa polikistik over sendromu olabilir. Bu da yumurtanın yeterince büyümemesi ve nihayetinde çatlamaması sonucu kist oluşuyormuş. Doktorum bana böyle açıkladı. Bu olayı yaşayanlara da pko hastası deniyor. Ama kistle bile hamile kalanlar var. Oluyormuş. Kafana takma herkeste kist çıkabiliyor. Ben de ilk duyduğumda bir ürkmüştüm. Adet gecikmeleriyle gitmiştim ben. Pko olduğumu öğrendim. Sende var mı adet düzensizliğin peki?
Mevla hepimize dileğimizi versin. Benim aylardır olmadı. Yumurtlamamda tembellik var dedi doktor işte ilaç tedavisi ve ultrason takibi yapıcaz. İnşallah olur artık. Korunmayı bırakınca hemen hamile kalanlar da var. 6 ay 1 sene sonra kalanlar da. 1 aydır falan demişsin de. 1 ay erken bir süre. Bazen işte ha demeyle olmuyor.

yanıtın için teşekkür ederim.adet düzensizliğim yok.simdiye kadar da olmadı.sadece kontrole gidince 3,5 mm lik kist oldugunu söyledi fakat ultrason sonucunun altında 34,8 mm yazıyor onu da anlamadım.ama ilk duydugumda cok korktum,sorularımı geçiştirdi acelesi vardı sanki doktorun. sonra okudukca herkes de oldugunu ögrendim.adetin 3.günü test verdi ve 5.günü gelmemi söyledi ama ben daha hasta olmadım.yumurtlayıp yumurtlayamadığımı doktor söylermi kontrolde acaba.

yanıtın için teşekkür ederim.adet düzensizliğim yok.simdiye kadar da olmadı.sadece kontrole gidince 3,5 mm lik kist oldugunu söyledi fakat ultrason sonucunun altında 34,8 mm yazıyor onu da anlamadım.ama ilk duydugumda cok korktum,sorularımı geçiştirdi acelesi vardı sanki doktorun. sonra okudukca herkes de oldugunu ögrendim.adetin 3.günü test verdi ve 5.günü gelmemi söyledi ama ben daha hasta olmadım.yumurtlayıp yumurtlayamadığımı doktor söylermi kontrolde acaba.

Rica ederim. Adet düzensizliğinin olmaması iyi. Adeti düzenli olanların da nadiren yumurtlama sorunu oluyormuş ama dediğim gibi bu nadir. 3. günü kan veriyorsun hormon tetkikinden anlıyor doktor. Ultrasondan da bakıyor. Söyler merak etme. Sen kafandaki soruyu sor yine de. Başları kalabalık olduğunda evet öyle oluyor. Aman özel hastaneye gittiğim de oldu manzara aynı. İlla soracaksın öyle söylüyorlar. Bir de benim bu son doktorum yapıcı olmak adına kötü bir şey dmekten kaçınıyor gibi geliyor. Söyleyeceğini de yumuşatıp söyletmeye çalışıyor. Stres de gebe kalmada büyük engel ya heralde moralimi bozmaktan kaçınıyor. Aylardır olmadı zaten moral pek kalmadı, bilse... Bu ara da da ha bire bebek sahibi olduğumu emzirdiğimi falan görüyorum. Rabbim mübarek günlerde hayra çıkarsın. Ha Melis fsh ın önemli bak. Fsh yumurtlama rezervini söylüyor. Bunun çok yüksek olmaması lazım. 30 undan sonra rezerv azalıyor sanırım. Benim yumurtam oluşuyor ama gelişmiyor. İlaçlarla büyütülecek.Neyse çok konuştum ben.

öncelikle merhaba bu siteye çok üye olmak istedim başaramadım.1,5 yıldır 2. çocugu istiyoruz ama hep hüsran hayırlısı ama bu ay başka 5 gün kaldı beklemek dualarınızı bekliyorum

selam bende 1.5 aylık evliyim hamile kalmayı çok istiyorum adetime 3 gün var yaklasık 10\15 gündür göğüslerimde şişkinlik ve sızlama var kasığıma dogru ağrılar basladı yaklasık 1 haftadır bazen sol bazen sağ kısma doğru hafif ağrılar oluyo sık sık tuvalete cıkma durumu da var hamilelikte kabızlıktan söz ediyolar ama bende tam tersi daha çok çalışıyor ishal gibi geçen hafta sonu test yaptım negatif çıktı üzüldüm tekrar test yapmaya korkuyorum acaba hamilemiyimdir

merhabalar arkadaşlar.bende yeni üyelerdenim.burada yazılanları okuduğumda hep kendimi buldum.gerçekten bu kutsal yolda yanımda benim gibi arkadaşların olduğunu bilmek çok güzel.desteklerinizi ve güzel duygularınızı artık benim içinde yollarsanız çok sevinirim..benm dualarım sizinle🙂

slm kızlar.
2010 nisan ayında tüp bebek transferi yapıldı ama tutmadı.
2011 şubat ayında kendiliğimden hamile kalmışdım. kalp atışı olmadığındn krtj oldum.ozamandan beride belki bu ay belki öbür ay diye umutla bekliyoruz.
Adetime 3gün var. hayırlısı bakalım....

acaba bende hamilemiyim?

bendede bu belirtiler var ve adetime bir iki gün var henüz test yapmadım bekliyorum

Selam arkadaşlar, foruma bugün üye oldum. Ama daha önce de okumuştum burada yazılanları. Reglime 1-2 gün kala hamile olduğumu bugün öğrendim. 1 yildir evliyim. Aslinda hissediyordum bu ay bir değişiklik olduğunu, benim için çok sürpriz olmadi. Bendeki belirtileri sizlerle paylaşmak istedim. Sevgiler...
Bacaklarımda, burnumda ve ayağımın altında kaşıntı (ayağımın altinda yanma)
Ayağımda bıçak saplanması gibi batma
Şüpheli ilişkiden 10 gün sonra, Önce sol kasığımda iğne batması gibi batma, ertesi gün sağ kasığımda ağrı.
Özellikle sol göğsümde ağrı, adetime 10 gün filan varken başladı.
Adetime 4-5 gün varken göğüs uçlarımda acı.
Adetime 6-7 gün varken lekelenme, pembe 1-2 damla, 2 gün üst üste.
Mide bulantısı, şüpheli ilişkiden 1 hafta kadar sonra başladı, gün boyu.
Kirpik karışması, alt kirpiklerim çarpraz çarpraz duruyor.
Baş dönmesi, adet günümden 10-11 gün önce.
Adetime 2-3 gün kala adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde ağrı ve dolgunluk hissi, göğüs uçlarimda acima.
En başından beri uyuma isteği, adetime 1 hafta kadar varken yorgunluk, halsizlik.
Çok fazla gaz.
Mide yanması.
Stres.
Sol elimde çekilme, ağrı.
Ayaklarımda üşüme.
Çok rüya gördüm.
Akıntım çok arttı, hatta jinekolog bile muayene sırasında söyledi, adetime 6 gün vardı.
Ağzımda kuruluk. Hatta ağız kokusu.
Burnumun üstünde kaşıntı.

Geri