slm kızlar bende yeni katıldım 3 senedir evliyim ilk aylardan sonra korunmadık bu zmana kadar da gebelik olmadı ilk aylar adet düzenlemei için cyclo progynova iacı 3 ay kullandım ondan sonra
başka bişey kullanmadım eşim gitti bi sorun yok dedi ben kaç defa gittim bi sorunyok sadece bi rahim filmini de çek dediler onuda yaptım doktorum temiz dedi adetim düzenli sadece geçen ay adetim 7 8 gün geçti beta hsg yaptım negetif o hafta adet bitimi filme girdim girmeden doktorum alttan ultrasonla baktı ve ben demeden adetin de gecikme oldumu dedi evet dedim ve yumurtan çatlamış ondan dedi buay dedi ama biri çatlamış dedi ve orgametril progestan hapı verdi 1 aylık bu ay hapı kullanırken 3 4 gün sonra gögüslerimde inanılmaz bi agrı oldu ve ilk günde oldugu kadar olmasa da var ki normalde adetime tam bir hafta kala olurdu ve benim bugün adet olmam gerekir di acaba kanda test yapsam sonuç çıkar mı ne dersiniz idrar testi yapmayı sevmiyorum tek çizgiden dolayı yadımcı olursanız sevinirin kasıklarımda batma ve aşırı ama aşırı uyku halsizlik durumum da var
Bekle bence adet gününün geçmesini. O ağrıları batmaları ben de yaşadım.Kendimizi dinliyoruz böyle... Ama bunlar tek başına gebelik belirtisi olmayıp bu sefer de boşa umutlandırıyor. Progesteron takviyesiyle de hissetmiş olabilirsin bunları. Hormonlar yerinden oynuyor ilaçlarla. Ben de bu ay kasıklarımda ağrı batma, göğüslerde ağrı yaşadım. Hatta göğüs damarlarım böyle iyice belirginleşmişti. Ama demek ki yumurtam çatlamış. Bi tane de kistim vardı bu adetimle onu atmışım. Vücudum buna uğraşırmış. Bekle bakalım. İnş hamile kalırsın.
Bekle bence adet gününün geçmesini. O ağrıları batmaları ben de yaşadım.Kendimizi dinliyoruz böyle... Ama bunlar tek başına gebelik belirtisi olmayıp bu sefer de boşa umutlandırıyor. Progesteron takviyesiyle de hissetmiş olabilirsin bunları. Hormonlar yerinden oynuyor ilaçlarla. Ben de bu ay kasıklarımda ağrı batma, göğüslerde ağrı yaşadım. Hatta göğüs damarlarım böyle iyice belirginleşmişti. Ama demek ki yumurtam çatlamış. Bi tane de kistim vardı bu adetimle onu atmışım. Vücudum buna uğraşırmış. Bekle bakalım. İnş hamile kalırsın.
slm canım perşembe kanda gebelik yaptım sonuç pozitif çıktı hiç beklemiyordum adetimin geçtigi 2 günüydü negtaif çıkar bende adet söktürücü kullanıp yıkanınca dk tekrar giderim die planlarken dk 795 yani pozitif hamilesin dediginde çok şaşırdım 2 gündür sanki rüyadayım da uyanacak mışım gibi geliyo çok mutluyum hemde çok darısı isteyen herkesin başına
sagol canım ya allah başkasının bir diger insan içn en derin dualarını çevirmezmiş çünkü çıkarsız sebebsiz dua eder ben dua ederken benim gibi isteyen herkese içlerinde bana da derdim seni tanımam ama inan en içten dileklerimle diliyorum sana ve isteyen herkese ama tabi hayırlısıyla ve hayırlı bi evlat ama insan umudunu kaybetmemeli sonuna kadar gitmeli 15 sene sonra olmayıp bireden olanlar var oda allahın lütfu işteee o tedavi süreçleri adet zamanı o beklentiler bide beklentilerin boşa çıkması çok zor çok yıpratıcı allah kimse ye aratmasın yarabbim o duyguyu isteyen herkese tattırsın aminnn
merhaba..burada yazılanları takip ediyordum ama ilk defa yazıyorum,yeni üye oldum.bende anne olmak istiyorum🙂)bütün isteyen herkes en kısa zamanda hayırlısıyla hamile olur inşallah.benim perşembe 28 temmuz adet günüm,hiç belirti hissetmiyorum adet belirtisi olan göğsümün şişmesi dışında hatta bu ay daha az acıyo🙂güzel haberler paylaşmak dileğiyle..başka adeti yaklaşan varmı?
merhaba , benim de 2 ağustos adet günüm ama hiç bir belirti yok ne göğüslerde hassasiyet ne karnım ağrıyor. Daha önce hiç böyle olmamıştı bakalım hayırlısı...
merhaba..burada yazılanları takip ediyordum ama ilk defa yazıyorum,yeni üye oldum.bende anne olmak istiyorum🙂)bütün isteyen herkes en kısa zamanda hayırlısıyla hamile olur inşallah.benim perşembe 28 temmuz adet günüm,hiç belirti hissetmiyorum adet belirtisi olan göğsümün şişmesi dışında hatta bu ay daha az acıyo🙂güzel haberler paylaşmak dileğiyle..başka adeti yaklaşan varmı?
merhaba Hale 77..Ayın 26sınd yazmışsın...Şu an durumun çoktan belli olmuştur..Umarım sonuç senin için hayırlı olan ve istediğin şekliyle sonuçlanmıştır. Yaklaşık 1 yıldır biz de çocuk sahibi olmak istiyoruz. Ben 9-10-11 ağs gibi bekliyorum.Çok çok heyecanlıyım. Hiçbir şeyi kurcalamak istemiyotum. Çok düşünüce ve üstüne düşünce bu işler olmuyor bence..Rahat olmak herşeyi oluruna bırkamka en güzeli inan bana..
Ben de 3 senedir evliyim ve hic korunmama ragmen gebe kalamadim. Buay bazi tedaviler aldim adetin 18-19.gunu cok agrilarim oldu karnimda ve belimde ama bugun bisi kalmadi. Oyle lekelenme filan da yok. Acaba bu defa???
Ben de 3 senedir evliyim ve hic korunmama ragmen gebe kalamadim. Buay bazi tedaviler aldim adetin 18-19.gunu cok agrilarim oldu karnimda ve belimde ama bugun bisi kalmadi. Oyle lekelenme filan da yok. Acaba bu defa???
Bu konularla ilgili o kadar çok araştırma yaptım ve o kadar çok şey okudum ki anlatamam..Belirtiler kişiden kişiye farklılık göstermekle beraber hamile olan arkadaşlarımdan ve doktor olan abimden (onun da eşi yeni doom yaptı) öğrendiğim kadarıyla genellikle hiçbir şey hissedilmiyormuş.(ilk 4 hafta). Hatta bir çoğu geciktikten sonra fakına varmışlar..Ancak 5. haftadan itibaren burada çokça kereler ifade edilmiş belirtiler ortaya çıkıyormuş.Kasık ağrıları, bulantı, göğüslrde hassasiyet,ruhsal değiklikler vb..
Yanlız şunun altını çizmek ve paylaşmak isterim ki; bu olayın üzerine çok düşmek ve prb etmek çok çok hassas olan hormonal dengeyi maalesef ki çok olmsuz etkiliyormuş.(Dr. abimin dedikleri..)O nedenle muhtemel gebe kalma günlerini tabiiki takip ederek sakin ve normal yaşamına devam etmekmiş. Söylemesi kolay🙂 biliyorumm. Ben de bekliyorum ve çok heyecanlıyım.Allah hepimize hayrlısını versin.Ne zaman geleceğini "O" bizden daha iyi bilir..
Tez zamanda güzel haberler verebilmek ve duyabilmek umuduyla..
selam kızlar. 9 aylık evliyim. şimdiye kadar istemedik. bir buçuk aydır bebiş istiyoruz. adetime 9 gün var ve 4 5 gündür göğüslerim çok acıyor karnımda şişkinlik ve rahatsızlık var. umarım bunlar pisikolojik değildir