Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

cnm ya bende ayni sorunlari yasadim.. diodum kesin stresten olmuyo.. Hic oyle dusunme insallah olur en yakin zamanda.. Benim bebegim galiba 5 haftalik ama hic hissetmiyorum hala inanamiyorum hamile olduguma. Darisi isteyen herkesin basina insallah

inşallah dediğiniz gibidir ama hiç sanmıyorum... sanırım yaşadığım stres yüzünden gecikti ama sizi kırmayacağım test alıp yapacağım umarım dediğiniz gibidir....çünkü gecikmemin 2. günü test yapmıştım çıkmamıiştı hayırlısı bakalım niceday seni tekrar tebrik ediyorum darısı sabırsızlıkla bebek bekleyen herkezin başına.....

ya bidakka şimdi bende 6 gün önce yaptığım testi çöpten çıkardım sonradan baktım senin ikinci çizgi silik çıkmış ozaman ben şimdi hamilemiyim elim ayağım titriyor hemen eczaneye gidiyorum o zaman ama tek çizgi çıkmıştı kızlar yardım edin....

evcara
tebrık ederım adına cok sevındım
darısı ısteyenlere ve de bana tabıkı.bu kadar olur kısmetlısın.ne kadar zaman oldu istıytosun bebegı.anlatsana bize.ilk gebelık mı vsss..tekrar cok sevındım adına hayırlı olsun

sen-lin cin bu benim ilk hamileliğim 1,5 yıldır istiyorduk hayırlısı ve bu süre zarfında tedavi görüyorduk 3 aydır bırakmıştık tedaviyi ben dişlerimle ilgili sürekli doktora gidiyordum o arada bebek olayını kafamdan atmıştım bu zamanda olmuş kesinlikle kafanızdan bebek düşüncesini çıkartın oluruna bırakın rabbim nasip ettiyse zaten oluyor çok şükür hamilelik belirtileri adet belirtileriyle birebir ben hep psikolojik hamilelik geçiriyordum çünkü hamilelik belirtilerinin hepsini yaşıyordum ama ne zamanki kafamdan attım o zaman o belirtileri yaşamadım ve bugün test de çift çizgiyi gördüm eşim mutluluktan uçuyor Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.....