Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

benim en büyük belirtim gögüs uclarımın cok acımasıydı adetime 2gün kala

arkadaslar bugun renglımden hala haber yok 5 gun oldu gecıkelı ve asırı derecede akıntım basladı ve goguslerım sureklı sızlıyor elımı dahı degemıyorum ve bır anlık oturmamda kalkmamda afedersınız ama kasık ve yumurtalıklarımın oldugu kısımlarda asırı bı batma oluyor sanıyelık suruyor ama can yakıcı gercekten test yapmadım hala beklıyorum beklıycemde bu hafta sonuna kadar ve umarım dıyorum hamıleyım rabbım hayırlısıyla verır ınslah cumlemıze butun bebek ısteyenlere hayırlsıyla ınslah dua edın arkadaslar

bisey sormak istiyorum. biliyorum sacma ama olsun ben yinede hamile kalmis arkadaslardan duymak istiyorum yada bilgili olan kisilerden. Hamile kalinca hic bi belirti yasamayan kisiler oluyomudur acaba? yada kasiklarda batma genelde herkesin yasadigi bi durrummu? Benim adet olmama daha en az 5-6 gun var ve yaklasik 2 haftadir goguslerim cok aciyo ve ayrica dolgunlastilarda.. kasiklarimda bazen coooook hafif bi sizlama gibi seyler oldugunu hissediyorum fakat bu psikolojiktir buyuk ihtimalle🙂 kendimi cok sartlandirdigim icin.. Ayrica bide bazen sanki kasiklarimdan bacaklarima dogru bi damar cekiliyo gibi oluyo, kramp gibi.. Ufff bebek istiyorum yaaa🙁 Allah hepimize hayirlisiyla en yakin zamanda nasip eder insallahhh

Canım Allah gönlüne göre versin.Ben de hamile kaldığımda çok aman aman belirtiler yaşamam mesela.3.cü hamileliğim çok şükür bir tek kere kusma yada kötü aş erme durumum olmadı elbetteki belirtiler kişiden kişiye göre değişmekte.Yani birebir belirtileri yaşamayanlarda hamile olabiliyor🙂

Anliyorum.. Ya ben buyuk ihtimalle hamile degilim olsa hissederdim heralde🙁 neyse tsk ederim cnm allah cocuklarini sana bagislasin bizede nasip etsin insallah..

Amin canım Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin🙂

arkadaşlar günaydın herkese bırazdan kan testıne gıdeceğım rabbım inşallah güzel haberlerle döndürür fakat kendı durumumdan bahsedeyım kısaca daha 3 gunum var ama hıçbıryerımde bırşey yok hanı adet belırtısı bıle yok sadece bol bol gazım var hadı hayırlısı dıyeyım gelınce yıne yazıcam ve inşallah bu güzel haberı vermeyı çok ıstıyorum herkese sevgıler🙂 bu arada ben de bır test yapma meraklısı olduğum için bu gune kadar evde 3 kez test yaptım tabıı kı negatıf çıktı

Umarim guzel haberler verirsin cnm.. benim test yapmaya bile cesaretim yok, pek bi belirti olmadigi icin hamile olmadigimi dusunuyorum zaten🙂 Hadi bakalim

Mrh kızlar aranıza yeni katıldım benim bugün aşılamamın 8.günü ve çok heyecanlıyım 5 gün sonra kan testim var inşallah pozitif ile sonuçlanır.. Allah herkesin gönlünde olanı versin