Sevgili melekler,ben de ne mide bulantısı oldu ne de kokulardan rahatsız oldum.Göğüslerim çok ağrıyodu sanki çürük gibi.Elimi değdiremiyodum.İştahım çok açılmıştı.Hatta bir gün karnıbahar pişiriyodum o kadar canım istedi ki tencereden çıkarıp yarı çiğ halde doyasıya yemiştim.İdrarımın kokusu değişti.Ben oradan da şüphelendim.Normalden farklı tuhaf bir kokusu vardı.Onun dışında kasıklarımda iğneleme tarzı batmalar olmuştu ama bu regl öncesinde de olabiliyo o yüzden kesin hamilellik belirtisi olarak görmüyorum.Ama reglim gecikip hamile olduğumu öğrendikten sonra iştahım kapandı,yemek yiyemez oldum.Lokmalar boğazımda düğümlenip kalıyodu.Kurban bayramında öğrenmiştim hamile olduğumu hem de bayram sabahı.Çiğ ete dokunamadım.Pişen et kokusu içimi kaldırdı.Göğüslerim büyümeye ve uçlarının rengi değişmeye başladı.Çok şükür çok rahat bir hamilelik geçiriyorum.Darısı tüm isteyenlerin başına.Ayrıca bu belirtiler herkese göre çok fazla değişiklik gösteriyo.Ama tavsiyem şu ki bebek için denemelere başlayan arkadaşlar,regl olana kadar ilaç kullanmamaya çalışın.Hareketlerinize dikkat edin.Hepinizi öpüyorum.