Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Teşekkür ederim. 21 gün demek. Ben de öyle umuyorum. Bugün de adet olmamışım ümitlenmeye de korkuyorum. Kasıklarımda zaman zaman ağrı oluyor ama asla adet ağrısı gibi değil. Ateşimi ölçtüm 36.4. Hamilelik içi çok düşük geldi. Ama bir haftadır midem kazınıyor ve deli gibi yiyorum. Normalde yemek yemeyi sevmem ben, şimdi 2 saatte bir acıkıyorum. Başkada bir belirti yok. Dilerim senin dediğin gibidir. Geç döllenme olduğu için henüz kendisini göstermiyordur. Allah hepimize tez zamanda sağlıklı çocuklar versin..

Ben Bıktım ya bu adet işlerinden kız arkadaşım kan testi yaptırdı sonuç negatıf ama adet olmadıgı ıcın hala korkuyoruz 20 gun gectı bugun.Ne yapacaz bakalım

merhaba pervilena. bende 10 aralıkta adet olacağım.kasık ağrısı, iğne gibi kasıkta batmala ara ara mide bulantılarım var.hadi hayırlısı ama ben test yapmadım adetim 2 3 gün gecikirse yapacağım.sabret arkadaşım

ben 5 aralıkta kırmızı kart gördüm 🙁 ama eczaneden aldığım testte 2. çizgi silik çıkmıştı yani pozitif. bu test çubuklarının pozitif gösterirken yanlış olma ihtimalleri varmı acaba ?

Merhabalar değerli misafirimiz,

Bu testlerin yanlış gösterme ihtimali çok az 🙂 Büyük ihtimal ile hamişsiniz. Ama kafamdaki soru işaretlerini atayım beklemeyeyim diyorsanız. Bir sağlık kuruluşundan 40-50 tl karşılğında kandan test yaptırabilirsiniz.

ama belirtiler kalmadı bende .5 gündür reglim devam ediyor sizce bu durumda da hamilelik devam ediyormudur ?

Site Notu: Regl devam ediyorsa hamile değilsinizdir. Hemen belirtelim çok düşük ihtimallede olsa hamileliğin üzerine regl olunduğu görülmüştür. Çok düşük bu durum ama 🙂

ben 2.5 aylık evliyim ilk gecemde adetliydim ve ayın 30inde olmuşdum geçen ay ise 7 sinde adet oldum hamilelik belirtilerinin hemen hepsi olmasına rağmen adet gördüm ve hayatımda hiç bukadar ağrı çekmemiştim tam bir işkenceydi bu ay ise aynı geçen ay gibi 6 gündür günüm geçiyor ve eşim inanılmaz şekilde çocuk istiyor adetimin geçtiği hergün tamam bu sefer kesin var diye kendini yiyor kasıklarım aşırı ağrıyor sizce hamilemiyim lütfen bir cevap verin test almaya korkuyorum ya yime negatif çıkarsa ne yaparım evlenmeden önce adetlerim gayet düzgündü lütfen yardım

hamile olabilir miyim?

arkadaşlar selamlar;

adetimin son günü eşimle birlikte olduk. daha öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum. kullanmayı bıraktım 2 gün sonra regl dönemine girdim. son günü de birlikte olduk. 2 hafta geçti üzerinden. böyle bir durumda hamile kalma olasılığım var mıdır? nedersiniz?

?????

merhaba arkadaşlar adetime daha bir hafta var ve mide yanması kasık ağrısı ve baş ağrısı bide göğüs uçlarında hassasiyet var bu ay olsun diye çok çabaladım acaba hamile miyim?

Merhaba arkadaşlar bende bu dertlerden muzdaribim 2 senedir korunmamamıza rağmen ikimizde de bir sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmuyor çok kötü durumdayım beni ancak sizlerin anlayacağınızı umuyorum..kendim psikolog olmama rağmen çıkaramıyorum bu düşünceyi aklımdan

Merhaba arkadaşlar bende bu dertlerden muzdaribim 2 senedir korunmamamıza rağmen ikimizde de bir sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmuyor çok kötü durumdayım beni ancak sizlerin anlayacağınızı umuyorum..kendim psikolog olmama rağmen çıkaramıyorum bu düşünceyi aklımdan

merhaba arkadaşım strese sakın girme stres yapınca gecikiyor buralarda olucam hergün giriyorum bi sorun varsa cevaplayabiliim şöyle düşün bebişinin geleceği zaman belli ama biz bilmiyoruz ne zaman gelecek o yüzden sabret tatlım yakındır umarım

Geri