Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

tebrık ederım sımalcim allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın darısı ısteyen herkesın basına

Çookk teşekkür ederim
Darısı başınıza inşaAllah canlar 🙂
Tez vakitte,amin.

Selam ile...

kızlar eşim dün bir heves eve geldi ''aşkım bu çocuk olayını çözdük arkadaş bi yöntem denemiş 3. seferde tutturmuşlar bizde yapıcaz'' neymiş diye sordum malum iş bittikten sonra belimin altına yastık koyup 20 dakika öyle yatıracakmış beni 🙂)) canım benim çok hevesli o halini görünce diyemedimki aşkım ne yaparsak yapalım ben yumurtlamassam boşa diye üzülsün istemedim 🙁 allahım bizide bizim durumumuzda olanlarıda gör lütfen.....

gülcum o yontemı esımde bana demıstı bır ıkı kez denedım ama gercekten ıse yaradıda mı hamıle kaldım bılmıorum ama ben ılıskıden sonra hemen ayaga kalkmıyordum belkıde bunun sayesınde hamıle kaldım bılmıorum ama bu yolda hersey mubahtır denemeye deger bence hem olmasada ne kaybedersın kı dımı ınsallah ıstedıgın olur ve bu duyguyu sen de yasarsın ısteyen herkese allahım nasıp etsın

sölemesi ayıp😀 benimde bu yöntemden evlendikten 5 ay sonra haberim oldu ve ondan sonra hamile kaldım ve bi tavsiyem daha hemen vajinal duş yapmayın