Cevap: Erken Gebelik Belirtileri
Dolunaycım
-hiç bir takip yapmadım öncelikle
-ama gün aşırı çalışmalara devam ettik😀
-ilk kez kaygılanmadan olurmu bu kez olmazmı diye hiç düşünmedim
-şüpheli ilşkiden bi iki gün sonra göğüslerimde hassasiyet başladı reglime 15 gün vardı
-göğüs uclarım kararmış ve büyümüşdü
-gaz problemim vardı
-kasıklarıma iğneler batıyordu sanki çok erkendi reglim için (bunların hepsi aynı dönemde oluyor)
-ve reglime bi hafta kala karnım şişer ve serleşirdi bu kez öyle olmadı
-ve bu belirtilerle beraber malum yöntemi denedim genelde bi hafta kala belli oluyordu bu kez öyle bir durum yokdu ve hissettim sanki üç gün sonrada test yaptım sonuç pozitif çıktı ama anladım ki kesinlikle stres yapmamak gerekiyor çünkü stres tüm bedeni ve ruhu olumsuz etkliyor sizlerdende en yakın zmaanda iyi haberler almak dileğiyle.......sağlıcakla kalın
Dolunaycım
-hiç bir takip yapmadım öncelikle
-ama gün aşırı çalışmalara devam ettik😀
-ilk kez kaygılanmadan olurmu bu kez olmazmı diye hiç düşünmedim
-şüpheli ilşkiden bi iki gün sonra göğüslerimde hassasiyet başladı reglime 15 gün vardı
-göğüs uclarım kararmış ve büyümüşdü
-gaz problemim vardı
-kasıklarıma iğneler batıyordu sanki çok erkendi reglim için (bunların hepsi aynı dönemde oluyor)
-ve reglime bi hafta kala karnım şişer ve serleşirdi bu kez öyle olmadı
-ve bu belirtilerle beraber malum yöntemi denedim genelde bi hafta kala belli oluyordu bu kez öyle bir durum yokdu ve hissettim sanki üç gün sonrada test yaptım sonuç pozitif çıktı ama anladım ki kesinlikle stres yapmamak gerekiyor çünkü stres tüm bedeni ve ruhu olumsuz etkliyor sizlerdende en yakın zmaanda iyi haberler almak dileğiyle.......sağlıcakla kalın
Son düzenleme: