Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

Ben öyle yaptım bütün dertlerimi burda paylaştığım gibi ilk haberide burda verdim hadi kızlar inşallah sıra sizde müjdeli haberlerinizi bekliyoruz

kıslar yeni yıl size hepimize bebiş getirir inşallah. bunlarda anneleri mm ye üye olan bebişler
hık demiş burunlarından düşmüş pc başında

AMİNNNNNNN JELİCİM İNŞ.. YENİ YILDA BİZİ BEBİŞLER BEKLİYORDUR 🙂:diyar: HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUNNN .....

slm kızlar yenı yılınız kutlu olsun ınsallah bu yıl sıze ugurlu gelır ve insallah bebıs haberlerınızı alırız hamıs olanlar hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın allahım ınsallah

Evet kızlar yeni yıl yeni umutlar ve gelsin bebişlerrrrr bakalım 2008 in son bebiş haberi benden geldi bakalım 2009 un ilk bebiş haberi kimden gelicek.........

En en önce yeni yılınızı kutluyorum, size sağlık,mutluluk,huzur ve güzel güzel bebişler diliyorum Allah dan,amin.
Elbette ilk size yazmalıydım yazacaktım da ama

Özürdiliyorum, lütfen hakkınızı helal ediniz ve beni affedin. lütfennn 🙁
Test sonucu pozitif 🙂
Doktora gitmek için bekliyorum. 7.haftanın içinde gideceğim inş. kalp atışlarını duyabilmek için 🙂 inş.
zaten daha eşim ve ben haberdarız durumdan 😀
Kesin bi netleşsin, şu minik kalbin attığını bi görelim inş. sonrası kolay.

Herkesi çok seviyorum, deli gibi kucaklıyorum tekrar dan af diliyorum, ve sizi çok çok öpüyorum arkadaşlar...

şimalcimm allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah gözünüz aydın çok sevindimm ama anlamıştım hamiş olduğunu demekki belirtiler hep aynıymış😀