Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

Arkadaşlar merhaba,
bende uzun uzun zamandır takip ediyorum sizleri.
Öncelikle ; Esra
ve Deli kız ı
sizleri tebrik ediyorum. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş. Amin

6 yaşında bir oğlum var. İkinci çocuğumuzu iki yıldır istiyoruz ama nasip olmadı bir türlü

28 Kasımda regl olmuştum. Her ay ortalama 3-4 gün (bazen 2 gün) öne geliyor adetim. Bu ayda 25 Aralık da regl olmam gerkiyordu. Ama henüz olmadı. Bekliyorum ben de sizler gibi.
Belirtilere gelince ;
  • Gözlerimin için alev ateş yanıyor. Hani çok televizyon seyredince yada uykusuz kalınca olur ya öyle gözlerim.
  • Çok gaz şikayetim var.
  • Göğüslerim şüpheli ilişkiden 3 gün sonra sızlamaya başladı, ağrı ve gerginlik devam ediyor.
  • Kasıklarımda kramp tarzında ağrılar oluyor.
  • Sık idrar çıkma ihtiyacı duyuyorum.
  • Mide yanması ve yemeklerden sonra ağrı şikayetlerim başladı.
  • Dünden beri yorgunluk hissi ve uykuya eğilim başladı.
  • Ruh halim çok süratli değişiyor.
  • Sabahları değil ama öğlene doğru başlayan ve akşam üstü artan mide bulantısı değil de sanki midem kalkıyor gibi bir his oluyor. Yemek yiyince rahatlıyorum, en azından bu şikayetim ortadan kalkıyor.
  • Göğüs uçlarım rengi değişti ve genişledi. Koyulaşma değil de sanki allık sürmüşüm gibi. İlk farkettiğimde boyandığını düşündüm ve silerek çıkarmaya çalıştım, çok eğreti ve yapay duruyordu 🙂 ama çıkmadı 🙂
  • Akıntım yok denecek kadar az.
  • Tükrük salgımda ciddi bir artış oldu.
  • Zaman zaman şiddetlenen bel ağrısı şikayetim var 🙁
  • Şu meşhur yöntemi hijyen kuralları çerçevesinde denedim ama pek bişey
anla(ya)madım. bi boşluk var ama 🙂

şimdilik bu kadar. Aklıma geldikçe yazacağım farklılıkları ve korku ve heyecanla bekliyorum. Daha beklemeliyim. En azından 3-4 gün daha

Hoşçakalın...

Son düzenleme:

sımalcım ıyı dıleklerın ıcın saol ınsallah ısteyen herkesın olur belkı bunları sen daha ıyı bılırsın ne de olsa bızden tecrubelısın ama sana soyleyebılcegım tek sey belırtılerın benım belırtılerıme benzıo bence sen 2-3 gun daha bekle sonra bı test yap ınsallah hamılesındır canım ya sonucunu merakla beklıorum hayırlısı ınsallah

Şimalcim hoşgeldin aramıza ve iyi dileklerin için çok saol belirtilerin benimkilerlede aynı sanırım hamilesin bence 2 gün beklemen yeterli test için iyi haberlerini bekliyoruz inşallahh bizleri habersiz bırakma

Hosgeldin Simal, allah hayirlisiyla 2. bebegini kucagina almayi nasip eder insallah 🙂

Ya kizlar bu ne hüzün allah allah, gülün be😀
ben doktorumun bana anlattigi bi olayi paylasmak istiyorum....
kari-koca ikiside doktor yillarca her yeni doktora gitmisler, herseyi denemisler tam 13 Yil.... ama ne yazikki cocuk sahibi olamamislar.
En sonunda evlatlik almislar, evlat edindikten 3 ay sonra doktor hanim hamile oldugunu ögrenmis 🙂
Rahat olun lütfen, ben mesela hic olmasa bile bundada vardir bir hayir diyorum allah demekki bu sekilde beni bizi birseyden korumus olur diyorum, tabiki zor oluyor....
🙂
Sizi seviyorum esen kalin 😀

Hoşbulduk efenim 🙂
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Aranızda olmak büyük mutluluk 🙂
Tecrübe mevzuna gelince Deli Kız cım ;
Tecrübelimiyim şüpheliyim aslında 😀 Hatırlamıyorum ki. 6 yıl geçti üstünden. O zaman da böyle panik yapmıştım. Bunu çok net hatırlıyorum. 8 ay denemiştik, 8 ayın sonun da olmuştu. Aslında herşeyin olduğu gibi bunun da bir vakti saati var. Zamanı gelince oluyor Allah ın izni ile inş.

Ya bu arada şimdi tekrar bi hesap yaptım da aslında 24 Aralık da regl olmam gerekiyordu. En iyisi pazartesiyi beklemek. Başka da yapacak birşeyim yok, belki kan testi. Ayyyy kızlarr ben çok telaşeliyim. Stres den midem ağrıyor inanın.

Sevgiler...

Eşimle görüştüm, akşama gelirken getirecek bir test kiti. Ben de yarın sabah nasip olursa inşaAllah kalktığım gibi lavaboya atacağım kendimi.
Size yazarım sonucu.

Ya çıkmazsa? uff

inşallah hamilesindir şimal allah hakkında hayırlısını versin 🙂) güzel haberlerini bekliyoruz 🙂

merhaba melekler.nasılsınız bakalım.nerdeyse 1 haftadır yokum çok ağır bir grip geçirdim yatak döşek yatıyorum.allaha çok şükür bugün biraz daha iyiyim.
şimalcim hoşgeldin aramıza.inş.bebişine en kısa zamanda kavuşursun.bu kadar stres yapmana ne gerek ver.allahım o güzel duyguyu bi kere tattırmış sana yani bizlerden daha şanslısın.inş. ikinciside olacaktır mutlaka.allah herşeyin hayırlısını versin.

ya esracım sen şu işi bi anlat bakayım şöyle ayrınyılarıyla(tabi çok özelini anlatma🙂
öncelikle hesap yaptınmı yani yumurtlama hesabı yada farklı bi yöntem denedinmi.regl olana kadar hissettiğin belirtiler tam olarak neydi.yazılarını okudum fakat sanki adet belirtilerinden farkı yok heralde.

güya bende bu ay yumurtlama hesabı yaptım.eşimede sölemedimki stres yapmasın diye.ama şu grip olayı mahvetti.hastayım diye canım kocacım sadece hizmet ediyo bana.yemek yapyo falan filan.hiç yanaşmıyo🙂benmi ilk hamleyi yapsamki🙂yoksa yumurta çürüyecek.ayyyy çok terbiyesiz oldum.neyse kızlar hepinizi öpüyorum.esra cevap bekliyorum canıııım