Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

fatos canim bu listeyi tarihe gore siralasanda siradaki arkadasimizi daha kolay bilip beklesek daha iyi olmazmi galiba ilk sirada sen varsin canim hadi hayirlisi bakalim atesinde yukselmis insallah bebisin gelir bu ay.

canım teşekkürler iiiiyim ben sen nsılsın ya nette bı sorun var yazamıyorum sınır oldum ya

iyi akşamlar kızlar ben 2 saat eve gidip uyuyup gelicem,hamılelıkte acayip uyuyorum gözlerımın üzerinde sanki bi ağırlık var:seker:

Sanırım şimdi oldu kızlar he🙂

Boyalikus...................25 haziran 30yaş
Efsun_55................26 haziran 25yaş
Ecem09.......................27 haziran 32yaş
Eyşan........................29-30 haziran 25yaş
Fatosss.................30 -31 haziran 25yaş
bera..........................4 temmuz 27 yaş
selzeh.......................5-6 temmuz 23yaş
Hazal3.......................9-10 temmuz 30yaş
Nur84.........................11 temmuz
Ebruaker21....................?

Moderatör tarafında düzenlendi:

evet canim simdi takip yonunden daha guzel olmus ellerine saglik simdi tum dualarimiz boyali kusa dua yi daha iyi etmemiz icin siramizi bilmek daha iyi hadi canim boyali kus seni bekliyoruz hayirli haberini allahin izniyle..

evet canim simdi takip yonunden daha guzel olmus ellerine saglik simdi tum dualarimiz boyali kusa dua yi daha iyi etmemiz icin siramizi bilmek daha iyi hadi canim boyali kus seni bekliyoruz hayirli haberini allahin izniyle..

canim cok tesekkürler dualariniz icin... onlara ihtiyacim var daha önce de dedigim gibi kasik agrilarim var adet öncesi agrilar gibi ayni.. beklemedeyim. Tatile cikicagim icin size yazamazsam bilin ki regl oldum. Hamileysem ne yapar eder haber veririm canlarim.
öpldünüz 🙂