Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

canım benim 10-12 gün varken acayip kasık batmalarım vardı.ve bel ağrım.1 hafta kala da hiç bir belirti kalmadı.hala beklemedeyim işte.Şu an bişey yok.Ama pskolojikte olabilir belirtiler.Sıcaklık artışın belki yumurtlama döneminde olduğuna işarettir.Çalışmalarına devam et.Aslında çok dinliyoruz kendimizi.Başka meşgaleler bulup oluruna bırakmamız lazım.Ama nerde......

selzerçim hayırlı olsun sen hamilesin,bende gecelerı cok ateşlenıyodum.artı kasıklarımda ve belımde 16 gun önceden agrılar başladı,bide idrarınızı yaptıgınızda klozetten bakın boyle içinde beyaz bişey gezınıyo enterasan ama bunuda gözlemlemıstım,ağrılarım reglıme bır hafta kala azalmıstı ve bende hıc akıntı olmadı normal olmayan tek sey buydu ama hamıleyım bende anlamadım

ecem hemen kan testı yaptırsan ıyı olur hamıle olasılıgın cok yuksek çünkü,en buyuk belırtı zaten hasta olacakmıssın hıssının olmayısı ama reglı sansını oluyo acayip agrılı sancılar oluyo yane,ama allahım işallah hayırlısı olur ve Allah yardımcınız olsun canlarım yaaaaaaaa

merhaba kızlar hepinize günaydın
şirinecim çok değişik belirtiler yazmışsın . ne güzel öğrendiğim iyi oldu . saol canım . benimde 2 gün kaldı reglime . 20 aydır bekliyorum bende bebiş . hayırlısıyla buaya gelecek inşallah Allahın izniyle .
şuanki belirtilerim göğüslerimde aşırı sancı , uçlarında küçük isilik gibi kabartılar ,dün çok değişik bir şekilde sol kasığım sancıdı yandı resmen . yattım . ve önceye oranla çok fazla sivilcem çıktı . sırtımda bile var yani
birde 2 gece üstüste yatınca mide bulantım oldu.
reglime 2 gün kaldı . ateşimi ölçüyorum günlük ve regl olcak olsaydım ateşim düşmüş olurdu dün bugün . ama düşmedi . sabırsızlıkla yarını ve diğer günü bekliyorum
Rabbim hayırlısıyla tüm isteyenlere hayırlısıyla enkısa zamanda tattırsın bu güzel duyguyu inşallah

bu belırtıler ne kadar erken oluyr canım yanı ilişkiden ne kadar zaman sonra oldu sende hamılelık belırtılerı?

selzehçim bende belirtiler 16 gun öncesınden başlamıstı herkez cok erken olamaz yumurtlama dönemi sancılarıdır diyenle oldu kimse inanmamıstı ama reglımı 1 gun gectı test yaptırdım cıktı.

ay keşke canım saolasın..bu arada benimde idrarım çok koyu ve kokulu ama benim buda adet öncesi olan şeylerden yani ben öyle hiç yaşamadığım bir belirti yaşaıyorum ben adet olmadan gazımda olur ateşimde olur göğüs ağrımda olur mide bulantımda olur ishal olur olurda olur yani ben ayırt etmekte çok zorlanıyorum...

canım yumurtlama dönemım geçtı benım takıp edıyrum ben ama çok fenayım gecelerı hele bu gece sabaha karsı camı açtırdım esıme patldım valla evet kendımızı çok dınlememelıyız bencede ondanda olmuyor sanırım bebişler ne zaman düşünmezsen o zaman olur

tebrikler şirine . sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerim . bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah . Rabbim bizlerede nasip etsin hayırlısıyla

efsuncum bence hemen kan testı yaptır kesin çıkar sana garanti veriyorum,ateş ve göğüs bel agrısı en buyuk belırtısı,ayyy cok sevındım işallah allah gönlüne gore verırı canım arkadasım.

ınsallah canım agzın bal yesın valla ya yumurtlama günlerım geçtı kasıklarımda belımde nasıl agrı ama bugün yok gıbı agrı ve bende de hiç akıntı yok herkes akıntı olur dıyor ama sende de olmamıs ya hamılemıım acaba?