Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar aradim şimdi sonuç pozitif mis, ama iki gün sonra tekrar test yapcam. Rabbim her isteyene tattirsin insaallah hayirlisiyla. Kizlar allah cumlenizden razi olsun Dualarinizi eksik etmediniz
Kizlar aradim şimdi sonuç pozitif mis, ama iki gün sonra tekrar test yapcam. Rabbim her isteyene tattirsin insaallah hayirlisiyla. Kizlar allah cumlenizden razi olsun Dualarinizi eksik etmediniz
elfıdam cnm resmen şok şok şokkk oleyyy vallaaa demekkı Allahtan umut kesılmezmıs kaçıncı asılamydı bu yaaa vallaaa sok oldum ve cok ama cok sevındım rabbım bızede tattrsın yaaa
bugün 1 yıl oldu ben kan verdim ama sonuç yetişmedi yarına kaldı ama şu an hüsran içindeyim.. şu an kahverevgi akıntım geliyo adet mi değil mi anlamadım 🙁( o yüzden ümitsizimmm... 🙁
evet ya 15 ağustos yazıyo bende farkettim ama testi daha önce yaptırmış diye düşündüğümm için önemsememiştim aşılama yaptırıyordu ya o aşılama yaptırdığı tarih falan olabilir diye düşündüm...