Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kimyasal olarak evet kullandim.yumurtanin kalitesini arttirip hassaslastiran bi ilac verdi doktorum.daha oncede paylasmistim aslinda asamalarimi femara diye bi ilac. Incir yedim bol bol ve basima disime belime vs.baska bi ilac kullanmadim.folikasit birde kullandim
öncelıkle herkese selam olsun kızlar sıze hem sevınclı hem uzucu haberım var erken dogum oldu benım bugun 28 günluk olduk sukur bebgım kuvezdeydı ve dun aldık sukur sımdılık kuzum yanımda rabıbım sızlerde tatısın o cenet kokusundan herkesı öp allaha emanet olun bu arada hamıs olan kım var uzun zamandır gıremedım
Ben herkesede ediyorum canim Rabbim tez zamanda isteyen bütün herkesin muradini versin.gul yüzlü güzel ahlakli saglikli hayirli evlatlar cumlemize nasip etsin.tevekkül bizden takdir Allahtan.
öncelıkle herkese selam olsun kızlar sıze hem sevınclı hem uzucu haberım var erken dogum oldu benım bugun 28 günluk olduk sukur bebgım kuvezdeydı ve dun aldık sukur sımdılık kuzum yanımda rabıbım sızlerde tatısın o cenet kokusundan herkesı öp allaha emanet olun bu arada hamıs olan kım var uzun zamandır gıremedım