Eda cim sen ne durumdasin canim ? Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insaallah canim. Ne diyim baska bilmiyorum. Aklim durdu sanki, dünden beri baska bisey dusunemez oldum.
Dün o kadar içim acidi ki, esime soyledim. Kasim ayina kadar olumlu bir sonuç alamazsak, kasim /aralik da tr ye gidicez, Konya da eurofertil tup bebek merkezine gidicez. Orda bir dr var, dr dilek incesu, internet de arastirma yaparken bulmustum, ve o dr la bir yildir mesajlasiyorum arada yaziyorum, oda bana cvp veriyo her seferinde. Asilama oncesi yazmistim. Cvp vermisti. Boşuna asilama ile zaman kaybetmeyin tutmaz, siz tüp hastasisiniz. Orda herseyi devlet karsiliyo diye herseyi Sirayla deniyorlar buda zaman kaybi. Ama bize gelin hemen, size Hangi tedavi gerekiyosa onu yapalim dedi.
O kadar kararliyimki artik, ne para ne baska bisey umrumda. Gerekirse burda kredi ceker oyle giderim kisin. Simdi eylul u beklemek zorundayim.
Bu arada tüp oncesi yapilan testleri yaptik. Ve bizdeki büyük sorunu cozduk. Spermler yumurta nin kabugunu kiramiyormus, biraz ugrasip pes ediyorlar mis, çünkü çok zayiflarmis. Bunun için dr mikroenjeksiyon à karar verdi. Ama zamanlama uymadigi için bekliyoruz. Hayirlisi olsun insaallah.
Yukarda arkadaslar sitem etmisler, artik kimse yazmiyo bende artik yazmiycam diye.
Alin size yazdim dün den beri. Ne kadar ic acici degilmi yazdiklarim ? Ama neden eda dan baska si da bana cvp yazmak zahmetinde de bulunmadi ? Hoş kimseden bisey beklemiyorum ben burda sadece icimi doktum bide eda cim à cvp yazdim.