Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

ebrucugum allahim sana cifter bebisler versin beni gulmekten aglattin bu arada gunaydin uyumustun sanirim senin burcun ney canim.

mervecim hamilesin inş cnm hayırlı olsun daha sonra tekrarla testini her geçen gün koyulaşıcaktır eğer hamileysen ama büyük ihtimal🙂

yeni yeni arkadaşalar görüyorum hepiniz hoşgeldiniz kızlar inşallah hepimizin güzel haberlerini duyarız burda

ay inanmıyorum ama kimse hazır değil yani özelliklede eşim. ve bende hazır değildim ya çok ani oldu ne yapacağım şimdi:küstüm:

ay inanmıyorum ama kimse hazır değil yani özelliklede eşim. ve bende hazır değildim ya çok ani oldu ne yapacağım şimdi:küstüm:

olsun canım nekadar guzel ya ben bı senedır aglıyorum kımseyede söylıyenıyorum ama herkes anlıyor senın gözlerın sonuk neden dıyorlar aslında bebeş olmuyor dıye allah analı babalı buyütsun yaçok sevındım allah hayırlı evlat etsın sana onu.

merhaba arkadaşlar testi yaptım ve ikinci çizgi çıktı fakat çok silik bu ne demek şimdi

OLDU DA BITTI MASALLAH demek sekerim ne demek olsun 😀
walla bravo size güzelim.. Burda herkes aylardir ugrasiyor siz bir kerede denk getirmissiniz. Belki böylesi hayirlidir takma kafana, esinle konus önce bi! O da sok olucaktir bir kac gün ama sonra ikinizde alisirsiniz bebek fikrine! Dünyada ondan güzel bisii var mi? 5 gün sonra bir daha test yaparsin . 10 gün sonraya da simdiden randevu ayarla kadin dogum doktorunla. Vaginal ultrasonla 5. veya 6. haftada görünüyormus bebek kesesi..

öptüm seni saskin annemiz. TEBRIKLER 😀

çok haklısın yaptığım şımarıklık gbi görünüyor ama değil. yani evliliğim daha çok yeni ve sorunlarımız da var sevinemedim sadece çok duygulandım moralimde bozuk