Canım eğer geçmiş yazıları takip ettiysen biz bir ara arkadaşlarla bu mesele üzerine bayağı bir yoğunlaşmıştık fakat bu yöntemde fos çıkmıştı,bir ara sabah akşam kendimizi parmaklıyorduk acep varmı bişey yokmu diye
o nedenele o yöntemin doğruluğuda tartışılır yani,çok fazla umut bağlamayın derim🙂
olsun canım nekadar guzel ya ben bı senedır aglıyorum kımseyede söylıyenıyorum ama herkes anlıyor senın gözlerın sonuk neden dıyorlar aslında bebeş olmuyor dıye allah analı babalı buyütsun yaçok sevındım allah hayırlı evlat etsın sana onu.
OLDU DA BITTI MASALLAH demek sekerim ne demek olsun 😀
walla bravo size güzelim.. Burda herkes aylardir ugrasiyor siz bir kerede denk getirmissiniz. Belki böylesi hayirlidir takma kafana, esinle konus önce bi! O da sok olucaktir bir kac gün ama sonra ikinizde alisirsiniz bebek fikrine! Dünyada ondan güzel bisii var mi? 5 gün sonra bir daha test yaparsin . 10 gün sonraya da simdiden randevu ayarla kadin dogum doktorunla. Vaginal ultrasonla 5. veya 6. haftada görünüyormus bebek kesesi..
olsun canım nekadar guzel ya ben bı senedır aglıyorum kımseyede söylıyenıyorum ama herkes anlıyor senın gözlerın sonuk neden dıyorlar aslında bebeş olmuyor dıye allah analı babalı buyütsun yaçok sevındım allah hayırlı evlat etsın sana onu.
çok haklısın yaptığım şımarıklık gbi görünüyor ama değil. yani evliliğim daha çok yeni ve sorunlarımız da var sevinemedim sadece çok duygulandım moralimde bozuk