Cevap: Erken Gebelik Belirtileri
Canimcim ben 2 seneye yakin hap kullandim. Gecen sene agustos gibi biraktim kullanmayi, esim korundu bir süre de.. Cünkü uzun süre hap kullaninca daha önce de dedigim gibi vücudtan atilimi cabuk olmuyormus. Bunu ögrenince bir önce vücudumdan atilmasini istedim ki istedigimiz zaman calismalara baslayalim. Aslinda önümüzdeki sene cocuk istiyorduk ama 30 yasindayim ve daha fazla ertelemek istemedik. Seneye kadar deneyelim ne zaman olursa dedik...
ya aslında benimde aklıma gelmiyo değil insanlar bebek istemez ama hemen hamile kalır isteyen çaba sarfeder yinede takdir allahın elbette insanoğlu işte isteyince hemen olsun istiyor.umarım sen bebişe kavuşursun.sende doğum kontrol hapı kullanmışmıydın.benim doktorum ilk ay gebelik yüksek fakat bebiş için iyi olmaz ikinci ayından sonra gebe kal demişti bakalım buay olmadı doktoru dinlemedim denedim.ikinci ay ne olacak görücez.
Canimcim ben 2 seneye yakin hap kullandim. Gecen sene agustos gibi biraktim kullanmayi, esim korundu bir süre de.. Cünkü uzun süre hap kullaninca daha önce de dedigim gibi vücudtan atilimi cabuk olmuyormus. Bunu ögrenince bir önce vücudumdan atilmasini istedim ki istedigimiz zaman calismalara baslayalim. Aslinda önümüzdeki sene cocuk istiyorduk ama 30 yasindayim ve daha fazla ertelemek istemedik. Seneye kadar deneyelim ne zaman olursa dedik...