Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

bence hıç bellı olmaz tamam yumurtlama günlerınde olma ıhtımalı yuksek ama sankı eskıden kadınlar o yöntemlerı takıp edıptemı hamıle kalıyolarmıs yooo eee o zaman hemen bır test al yap ve ögren bızde ögrenelım hadı beklıyoruz

Canım öncelikle aramıza hoşgeldin diyorummm.yazılarını okudum belirtilerin ve ateşin hamilelik olasılığını artırıyo.vede adetinin gecikmiş olması bence sen bi ecz.den al bi gebelik testi ve yap hemen

Ya kızlar aranızda hamıle olan hiç yokmu varsa eger belırtılerını yazsınkı suanda güzel haber almak ısteyen annelerde yararlansın bılgılensın hadı yazmaya baslayın ve belırtıler ne zaman baslıyor?

Bunu ben yazmadım bir kullanıcı yazmıs ordan aldım sizde okuyun dogrumu bılmıyorum ama deneyenler dogru oldugunu söylüyorlar:HAMİLE oldugunuzu ögrenmek için orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmezmiş. Ben denıcem adeti yakın OLANALR ADETI GEÇENLER GÜNÜNDE OLANLARDA DENESIN BAKALIM NE OLACAK...BEKLIYORUM HABERLERINIZI...

offf... beklemek ne zor. adetime üç gün var. sürekli kasık ağrısı,bol miktarda akıntı, göğüs uçlarımda koyulaşma, ayaklarımım altnda ve burnumda kaşıntı diğer ufak tefek belirtiler. bu sefer sabrediyorum adetim geçmeden test yapmıycam.nolur hamile olayım bu bizim 5. ayımız. Bu arada kocakarı yöntemini deniyen ve doğru olduğunu düşünen var mı? umarım uydurmadır çünkü ona göre hamile değilim.

selzehh canım keşke hamile olabilsemde anlatsam burda neler yaşadığımı neler hissettiğimi belirtilerimi ama maalesef canımmmm .bu arada hemşiriyizzz bende bursalıyımmm 🙂

Bu yöntemi deneyen bayanlar var tabiki ama kesin bir kanıta henüz varılmamış canımm yani ben 2-3 ay önce denemiştimmm fakat boşluk vardı acaba hamilemiyim dedimmm ama değildimmm adet görmüştün daha sonra yani belki tutar ama siz fazla da güvenmeyin derim.

Canım eğer geçmiş yazıları takip ettiysen biz bir ara arkadaşlarla bu mesele üzerine bayağı bir yoğunlaşmıştık fakat bu yöntemde fos çıkmıştı,bir ara sabah akşam kendimizi parmaklıyorduk acep varmı bişey yokmu diye
o nedenele o yöntemin doğruluğuda tartışılır yani,çok fazla umut bağlamayın derim🙂

arkadaşlar boşverin vajinanıza parmak sokmayı falan enfeksiyon falan kapacak allah korusun..varsın adet geçsin daha sonra testle öğrenelim sabırlı olalım bazı şeylerin üzerine düşmek çokda hayır getirmeyebiliyor..sabır sabır sabır..nasılsa vücudumuz bizi yönlendirecek tepkiler veriyor boşverin parmaklamayı🙂