Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Hosgeldn ve hayrli olsn canm belne nasl bardak cektrdn detayli anlatrsan sevnrm
Canım Teşekkür ederim. Yumurtlama günü kalçanın hemen üstüne küçük kestiğim patateslerin üzerine kibrit yakıp bardağı üzerine kapattık. 10 dk bekledi barda çekiyo zaten şişiyo. Eşin yapsın sana. Hemen arkasından ilişki ama duşunu alabildiğince geç al. sonra da beline yakı yapıştır. Bir sonraki gün de aynı işlemi yap ama bu sefer yakı 2 gün kalsın. Ben böyle yaptım ki uzun süredir denememize rağmen olmamıştı. bu yöntemi yaptığım gibi hamile kaldım. Bir de ovülasyon testi al inan bana çok yardımcı olur sana.

Canim patatesleri bardagin icine mi koyuyorsun yoksa beline mi

Canim patatesleri bardagin icine mi koyuyorsun yoksa beline mi
Yok canım ceviz büyüklüğünde patateslerin üzerine diklemesine kibrit tak beline koy. kibritleri yak sonra bardağı üzerine kapat.Bardak sabit kalacak zaten. birbirine yakın mesafede 3 tane bardak yap öyle yanyana. sonra çıkar bi kibrit daha tak bardağın denk gelmediği yerlere bidaha yap. Ama tam kalçanın üst tarafı olsun.

Kibrptn yanik tarafi bardagn icine gelecek sekilde oluck demi cnm ben asilama yapicam adilamadan once yapsam olur demi suan yumurtluyorum

Cnm bugün benim yumurtlama günüm diye biliyorum bugün yapsam olurmu ve yaki ne cnm onu anlamadım

Canm aslnda guzel bi yontem kimileri kotu sonuc alms kimileri guzel ben bi ara bel acklgi varmi dye baktrdm 2 3santm acklk vardi yapsam mi ya