Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Amin cnm test yaptrdm ogleden snra alcam kan alan hemsre test yaptn mi dye sordu bende once sonuc vermedgni snra hafif czgi cktgni onunda kayboldgnu anlattm oda gebesn ozmn yeni oldugu icn ckmams olablr dedi beklemedeym hayrlsi bkalm
hadı cnm alır almazzz yaz bızede ınsss hayırlı sonuçlar alacaksın kuzm baya gectı gununn

Kızlar günaydın
sımdı olanları anlatım ınss olmuştur bu ay yaaa ne olur dua edındee tuupe gerek kalmasın. ovılasyondaa kırmızı cızgıyı gorduk ctesı daha da koluyastı gecesınde bızde pazar sabahı ve aksmı ılskı yasadık aksamkı ılskıden az mıktarda pembe leke geldı tabı ben takıp amaçlı yıne yaptım ovılasyon testı bu sefer ıkıncı cızgı azalmıştı. sımdıı yumurtlamış mı oldum bennnn ayy kızlarrr ne olur tutsun.... gelsın artık bebısımmm
Canm bence senn tutacak bu ay insallah mc ninde byle olmstu hadi hayrlsi

Slm kızlar Nasılsıniz ,bebeğim gelsin inş hamilesindir eda inşallah sende bu ay hamile kalırsın Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin mc cnm demek kızın olacak Rabbim sana bagislasin gülüm bana gelince kızlar ben de durumlar aynı geçen ay adetimin 13 geçmesini sebebebi stres artık yaomicamda ve daha 7 aylık evliyim eskisi gibi kafama takmiyorum ve burdan da uzaklastim arada sizlere bakıyorum çıkıyorum kızlar hamile olanlar sizlerin duası kabul olur derler bizlere dua edin ben gibi tüm isteyene herkese Rabbim nasip etsin allaha emanet olun hepiniz aklimdasinuz

Slm kızlar Nasılsıniz ,bebeğim gelsin inş hamilesindir eda inşallah sende bu ay hamile kalırsın Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin mc cnm demek kızın olacak Rabbim sana bagislasin gülüm bana gelince kızlar ben de durumlar aynı geçen ay adetimin 13 geçmesini sebebebi stres artık yaomicamda ve daha 7 aylık evliyim eskisi gibi kafama takmiyorum ve burdan da uzaklastim arada sizlere bakıyorum çıkıyorum kızlar hamile olanlar sizlerin duası kabul olur derler bizlere dua edin ben gibi tüm isteyene herkese Rabbim nasip etsin allaha emanet olun hepiniz aklimdasinuz
İnsallah kuzum hayrlsi saat 4gbi almaya gtcem sonucu ama inan hc umudumda yok biyandan sendr evet stres yapma fazla olur insallah Rabbimin iznyle

Geri