Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

ayyy canlarım tşkler tüm güreş tutanların güreşleri kabul olur inş hepimiz hamişizdirr

canım bıraz önce yazdım sana ama görmedın herhalde lekelenme oldumu sende hiç adetıne yakın sendekı belırtıler bendede var bel kasık agrısı bacaklarımda da var gögüslerımde degısıklık vr gıbıde gelıor ama umutlanmak ıstemıyorum

haberiilk buraya vericem cnm ama lekelenmem olmadı sadece kasıklarımda çok batma vardı 1 hafta öncesine kadar meme uçlarım büyümüş gibi ve etrafı sanki hafif koyu

gögüs uçlarında hafıfde olsa koyulasma varsa öncekı zamana göre bu çok önemlı bır belırtı gebelıkte olur çünkü baska zaman olmaz sen bi test yap istersen çok merak ettım

evet haklısın canım işte benim ümidim acemilikten.birde çok tez canlı oluşumdan sanırım ama gebe kalmak elimde değil allah verirse olur öyle değilmi.umarım sen hamile kalırsın...

evet haklısın canım işte benim ümidim acemilikten.birde çok tez canlı oluşumdan sanırım ama gebe kalmak elimde değil allah verirse olur öyle değilmi.umarım sen hamile kalırsın...

evet cnm sen de haklisin, cevreden duyuyoruz hep hapi birakip ertesi ay hamile kalanlari hemen ilk denemede kalanlari, ben de hep öyle olucagini sanmistim. simdi 2. ayimiz bakalim daha kac ay bekliycez. Ama bu forumda en azindan yanliz olmadigimizi görüyoruz bu da insana güc veriyor.

canım hamıle degılım dıye üzülme sakın Allah hayırlısını versın ınsallah ama biz her ay adet günü gelınce hamılemıyım degılmıym dıye stres yapmaktan bence vücudumuz çok etkılenıyor bırak kendını rahat düşünmemeye çalış bak göreceksın hamıle kalacaksın

ya aslında benimde aklıma gelmiyo değil insanlar bebek istemez ama hemen hamile kalır isteyen çaba sarfeder yinede takdir allahın elbette insanoğlu işte isteyince hemen olsun istiyor.umarım sen bebişe kavuşursun.sende doğum kontrol hapı kullanmışmıydın.benim doktorum ilk ay gebelik yüksek fakat bebiş için iyi olmaz ikinci ayından sonra gebe kal demişti bakalım buay olmadı doktoru dinlemedim denedim.ikinci ay ne olacak görücez.

merhabalar ben foruma bugün katıldım. Bayağıdır okuyorum yazılanları. Sayenizde birçok şey öğrendim. Ama yazmadan edemeyeceğim. Eşimle aklımızda bir çocuk fikri yoktu fakat geçenlerde korunmadan yaşadığımız bir birliktelik oldu ve bir kaza olabileceğinden bahsetti kendisi. Adet günüm 5-6 gün kadar gecikti karnımda acayip bir şişlik var ve göğüs uçlarım acıyor. Birde aşırı derecede fazla akıntım var. şu aralarda günde en az 9 saat uyuyorum. bazı forumlarda ateş ölçme tekinklerini okudum adet olmadan önce vücut sıcaklığı düşermiş fakat benimki 3 gündür 37.1 ve 37.4 arasında değişiyor. Yani yaşadığım belirtiler adet belirtilerinede çok benziyor fakat test yapmaktan da çok çekiniyorum. Sizce bu bir gebelik belirtiside olabilirmi?

Son düzenleme:

hosgeldın canım aramıza ama bence hemen bı gebelık testı al yap çünkü adetın 5-6 gün gecıkmıs eger daha öncelerınde gecıkmelerın olmadıysa tabıkı.bekleme hamıleysen hemen doktora gıdersın ben hemşireyım bu arada ondan dıyorum ıyı haberlerını beklıyorum