Bende oyle yapmayi dusunuyorum yedek bi test daha almistim yapmadim 2-3 gun sonra yaparim artik folbiol kullaniyorum acaba o geciktirmia olabilir mi hastaligimi bilgisi olan var mi
Bende oyle yapmayi dusunuyorum yedek bi test daha almistim yapmadim 2-3 gun sonra yaparim artik folbiol kullaniyorum acaba o geciktirmia olabilir mi hastaligimi bilgisi olan var mi
Merhaba,
Umarım iyi haberler alırsın, ama hiç canını sıkma çünkü 2 gebeliğim oldu gerçi maalesef devam etmedi ama ikisinde de BAT ta testlerim tek çizgi çıktı cnm .
Bildiğim kadarıyla belli bir beta hcg sonrasını algılıyor test belki 50 veya 100 olabilir mesela:
Ardından aynı gün hatta 2-3 saat sonra yaptırdığım kan testi 41 çıkmıştı.
İnşallah hayırlısı olur mutlu haberler alırız hepimiz...
Bnm de BAT 8.Nisan ,bakalım 🙂
Merhaba,
Umarım iyi haberler alırsın, ama hiç canını sıkma çünkü 2 gebeliğim oldu gerçi maalesef devam etmedi ama ikisinde de BAT ta testlerim tek çizgi çıktı cnm .
Bildiğim kadarıyla belli bir beta hcg sonrasını algılıyor test belki 50 veya 100 olabilir mesela:
Ardından aynı gün hatta 2-3 saat sonra yaptırdığım kan testi 41 çıkmıştı.
İnşallah hayırlısı olur mutlu haberler alırız hepimiz...
Bnm de BAT 8.Nisan ,bakalım 🙂
Nasip olsaydi benimde ilk gebeligim olcakti biraz heycan mutluluk biraz huzun..
Diger detaylari varsayim olarak algiliyorum sadece sonuca bakmak lazim tek cizgi 🙁 insallah sonucu hayirli çıkar. .
Sizin bebisler icinde uzuldum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah hayirli saglikli sihhatli evlatlar..
kizlar yazim mi yazmayayim mi diye cok dusundum ama tutamadim kendimi.. bu ay kendimi cok tuhaf hissediyorum sanki 2 yildir bekledigim haberi bu ay alicakmisim gibi geliyo bana.. normalinde ben hic belirti yasamam daha dogrusu kendimi dinlemem pek ama bu ay nedense icime oyle doguyor rabbim hayir eyler insallah...
ayyyy yazdıklarmmm cıkmıo sinr oldumm gül canm üzlme bak adet olmamıssın daha bazı testler yanlıs sonuc verebilio bi kac gün gecsin olmazsan tekrarla canm rabbim hayırlısını versn isteyen herkeslerin kucaklarını bos bırakmasn insallh