Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canim benim karnini cektiren sendin demi ? Kafam karışık kusura bakma lutfen aklimda tutamiyorum.
Bencede iki üç ay tedavi gorme bakalim nolcak. Belki i o kadinin yaptigi ise yariycak ? Bence yasin genç. Tup için gerekirse yine vvaktin olur. Acele etme. Rabbim herseyin hayirlisini versin insaallah.
evet elfıdam bendım ama 4 senemız doluor onumzdekı ay artık beklemek ıstemıorum gercektende cok yıprandım ama cokda kararsızım valla napacagımı bılmıorum cnm 😕
Veeee evett !! Son aksam insaaallah bugun hasta olmam gerekiyodu olmadim tabi yatana kadar olmazsam, simdilik bisey yok aman olmasin 🙂)) insaaallahhhh olmammmm testi pazartesi yaparım olamazsam insaaaaaallahhhh bebeğim ♥
aranıyordu sankı cnm yaa en az 23 muydu neydı sanırım ama hatırlayamadım sankı 😕 ben rapor aldım orda yaptırmadım ama ole olması lazımdı ama testler falanda olacak rahım fılmı baya sart var esının bılmem kac günlük veya senın ssksı olacak memursa o sart aaranmıo ama baya sartlar var ama rapor alınca fıyat ozeldede yarıyarıya dusuoor en güzel hastanede bıle 4000 tlye tup yapabıloorsun
hımmm ben bu şartları sadece tüp bebek için sanıyordum demek ki aşılamada da bunlar aranıyormuş saol canım benim 🙂 daha benim önümde 3yıl daha var yani.. inşallah gerek kalmaz ve o kadar da beklemem. sen baya uzun süredir istiyorsun galiba Rabbim en erken zaman da hayırlı bi evlet verir inşaallah sana 🙂