Rabbim herkezi bir konuda imtihan eder. Bunu dua sabir ile karsilayana ne mutlu. Rabbim sesini duymak istediğine vermez diğeri sussun diye verir die birşey söyleyene cevap vermeye değmez. Allah herkezin gönlüne gore versin. Sanal ortam die kimseye laf söylemeye hakkin yok eda. Allah veriyorsa vardir bi hayir dememde yanlis yok. Çok isterseniz vermem ne zaman bana biraktiniz veririm diyor Rabbim. Dua etmek ayri senin gibi verecek demek başka. Bnm belirtim soruldu taktim belirti belirti die yanlisti belirti die bisey yok ama adet belirtilerini kaybolması olabilir dedim. Sen kendi kendine girdin konuya seninle konusmuyordum. Çok ayip ettin. Cancazim oradan kalkmis kendince yorumlamis dediğimi biz özel konuşuyoruz diyemi vermiyor DIE sanki ole dedim 🙂MC ise konuşmak için laf atmaya bayilio bana catio daha konuyu bilmio🙂 bunlara rağmen kalp kirikligi olmasin die yazdim size. Burasi sanalsa kalpler gerçek neden ne olmadigini bilemeyiz bnm kanamama kadar laf ettiniz allah vermesinde verirse görürsünüz ne kadar kolaymis...[/QUOTE ]
Ne diyorsun sen melek ya allah askina sen ne konustugunu konusmanin bir ayari olmadigini bilior musun acaaba ben hep vereck insallh vermeyecgi duayi dillendirmezmis ettrmez diyorum sen kizlara kendinizi avutmayip kandrmayin die konusuyorsun ki senden once ben kizlarla konusyordum telim caldi ciktim sen konusma tarzina uslubuna bak bi daha once ezgiye allah sana bebek vermesin dien birisin yaa tanimadigin insana beddua eettin sanal ortamdayiz die laf etmwye hakkin yok diyorsun sana bu hakki kim verdi lutfen rica ediyorum bwnm konularimin yazilarimin altina yorum veya fikrini paylasma kimse senin kanamannada laf etmwdi sen hayal goruyirsun saniirm mc yede sen dedin sen ne bilionda konusuyon die kiz sana yine bisi demedi burda da sevdigim bi kissa paylastm herseyi kendinw yorma yaallah askina evet yine soluyorum haşa senin sozlesmen varmis gibi konusyorsun bwnim sozlesmen kuran ddua kalkip bana sozlesmenmi var dien de sensn yine soluyorum Rabbim inss vereck inaniyorum inancimida hic kaybetmeyecgim vermiyorsa zorlama da ne dwmwk ya